Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WEC Lines betreedt koelcontainermarkt

WEC Lines versterkt zijn productaanbod verder met de nieuwste investeringen in containers. "We willen onze concurrentiepositie binnen de Europese en Noordoost-Afrikaanse transportmarkt versterken door 200 gloednieuwe 20ft High-Cube Pallet-Wide containers en 200 45ft High-Cube Pallet-Wide containers toe te voegen aan onze uitgebreide containervloot", zegt Roeland Woudenberg, Equipment Manager WEC Lines.

Deze nieuwe investeringen in containers volgen kort nadat WEC Lines onlangs 60 40ft 9'6" High-Cube Pallet-Wide containers heeft vervangen en de koelcontainermarkt heeft betreden met 50 gloednieuwe 45ft High-Cube Pallet-Wide koelcontainers. Een tweede batch van de 45ft koelcontainers is al besteld na een succesvolle introductie op de markt. "Al deze investeringen in materieel onderstrepen ons streven om uitgebreide transportoplossingen te bieden die voldoen aan de vraag van onze klanten."

"Deze investeringen ondersteunen onze voortdurende expansie en modernisering van de vloot om ervoor te zorgen dat de service van WEC Lines niet alleen voldoet aan de verwachtingen van de klant, maar deze zelfs overtreft. De nieuwe toevoegingen aan onze vloot zullen ons dienstenaanbod verder verbeteren," zegt Woudenberg.

De eerste lading 20ft containers arriveert deze maand, terwijl de 45ft containers al in Rotterdam zijn aangekomen. Beide zullen worden opgenomen in de short sea rotaties van het bedrijf.

Voor meer informatie:
WEC Lines
www.weclines.com

Publicatiedatum: