Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Meer marktpotentieel voor eenmalige USB-temperatuurloggers dan netwerkloggers"

In de afgelopen maanden zijn de prijzen voor containervervoer enorm gestegen door wereldwijde capaciteitsbeperkingen, havencongestie en andere keteneffecten. Op dit moment is de prijs voor zeevracht van China naar de haven van Oji gestegen tot wel $9.000 per container. Daarnaast is de verschepingstijd van containers onzeker, met vertragingen en andere problemen, wat extra uitdagingen heeft opgeleverd voor AGF-handelaren. De vraag naar temperatuurloggers voor de koelketen van groenten en fruit is de laatste tijd blijven groeien.

De Metech wegwerplogger is een van de populairste producten van Beijing Guoxingnong Biotechnology. Volgens Siya, de directeur van het bedrijf, "is de 4G-temperatuur- en vochtigheidsloggerserie niet volledig ontwikkeld en bestrijkt het netwerk niet voldoende gebieden. Vooral in de instabiele omgeving van de chipindustrie zijn de productiekosten gestegen. Daarom hebben we de verkoop van 4G-producten opgeschort en richten we ons op de promotie en verkoop van het basismodel Metech," aldus Siya.

"Onze Metech-loggers gebruiken TI digitale temperatuursensoren met hoge nauwkeurigheid en consistentie. Het temperatuurmeetbereik van dit product is van -30°C tot +70°C, met een nauwkeurigheid van ±0,5°C binnen dit bereik, en de temperatuurresolutie is maximaal 0,01°C. De logger heeft een maximale capaciteit van 14.400 metingen, met een maximale logcyclus van 120 dagen," aldus Siya.

"De beste eigenschap van de Metech wegwerplogger met USB-interface is het gebruiksgemak in een netwerkloze omgeving. De klant hoeft het apparaat alleen op een computer aan te sluiten en er wordt automatisch een PDF-temperatuurrapport gegenereerd, zonder dat er software of een reader nodig is. Omdat het USB-model geen netwerkfunctionaliteit heeft, is de prijs 6 tot 10 keer lager dan die van de 4G-serie. Dit is veel kosteneffectiever voor klanten in de koelketen van groenten en fruit."

Wat betreft de verwachtingen van vraag en aanbod voor temperatuur- en vochtloggers in de markt in de komende periode, zegt Siya: "Met beperkingen in de scheepscapaciteit die naar verwachting nog enige tijd zullen aanhouden, en het fruitpiekseizoen op het noordelijk halfrond in volle gang, verwachten we niet dat de marktvraag naar temperatuur- en vochtloggers in de nabije toekomst zal afnemen."

Voor meer informatie:
Siya Wang
Beijing Sino-Agricultural Biosciences Co., Ltd.
WhatsApp/Tel: +86 13436307220
[email protected]