Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verbruggen Palletizing Solutions start in september aan bouw nieuw pand

Verbruggen Palletizing Solutions gaat verhuizen, maar het bedrijf blijft in Emmeloord, zo melden ze. In de afgelopen week werd de grond bouwrijp gemaakt voor het nieuwe pand op de Munt B. In september gaat de eerste paal de grond in.

Directeur Maarten Verbruggen kijkt uit naar volgend jaar zomer, want dan neemt het bedrijf haar intrek in het nieuwe pand van zo'n 15.000 m². "Onze ruim 100 medewerkers in Emmeloord werken nu verspreid onder drie verschillende daken. Maar we groeien uit ons jasje en zien geen groeimogelijkheden meer op de huidige locatie aan de Bouwerskamp. Daarom gaan we verhuizen naar een splinternieuw pand op de Munt B in Emmeloord. We nemen daarbij met lichte pijn in ons hart afscheid van de huidige locatie, waar het bedrijf een enorme groei heeft doorgemaakt."

Groei voor de toekomst
Het nieuwe pand biedt ruimte voor verdere groei in de toekomst op alle fronten, zo geven ze aan. "In het nieuwe pand kunnen we efficiënter produceren, omdat de grotere ruimte minder handelingen en kortere lijnen mogelijk maakt. Dat creëert de mogelijkheid om de toenemende vraag en omvang van de projecten aan te kunnen", legt Maarten uit.

"Daarnaast versterkt het de verbondenheid van onze medewerkers omdat iedereen straks met elkaar onder één dak werkt. En ook niet onbelangrijk: we bouwen volgens de laatste GPR-normen. Dat betekent dat we zo duurzaam mogelijk bouwen. We zijn straks gasloos, bouwen ons nieuwe pand gedeeltelijk met circulaire materialen en wekken voor een groot deel onze eigen energie op."

Verbruggen visitor experience
Verder grijpt Verbruggen de nieuwe zichtlocatie aan om hun machines 'in de etalage' te zetten: "Ons nieuwe pand ligt straks aan de A6. Zo is het beter bereikbaar, maar ook zichtbaarder. Daarom krijgt het nieuwe pand een 'Verbruggen visitor experience'. Zo kunnen we 'factory tours' organiseren waarbij we onze nieuwste innovatieve oplossingen kunnen demonstreren aan klanten en andere geïnteresseerden."

Voor meer informatie
Verbruggen Palletizing Solutions
+31 527 62 02 32
[email protected]
www.verbruggen-palletizing.com

Publicatiedatum: