Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eqraft opent Servicecentrum in de VS

Na tientallen jaren te hebben samengewerkt met Noord-Amerikaanse klanten, opent Eqraft een vestiging in de Verenigde Staten. Vanuit Tri-Cities in de staat Washington kan Eqraft sneller service verlenen, onderdelen verzenden en verkoopactiviteiten ontplooien.

Eqraft levert wereldwijd expertise, machines en software om agrarische bedrijven toekomstbestendig te maken. Ook in de Verenigde Staten en Canada bouwt Eqraft al tientallen jaren verwerkingslijnen en fabrieken voor uien en aardappelen. Sorteer-, weeg- en verpakkingsmachines zijn te vinden van Washington tot New York en van Nova Scotia tot California.



Eqraft begon als reparatie- en constructiebedrijf voor landbouwmachines. Het bedrijf maakte naam met de afstaarter, die een groot succes bleek en nog steeds deel uitmaakt van het portfolio. Later kwamen daar weeg- en verpakkingsmachines bij. Nu is een van de belangrijkste machines van Eqraft de Eqrader. Deze sorteert automatisch en op hoge snelheid op basis van kwaliteit, grootte, gewicht, vorm en kleur in 12 of meer verschillende kisten. Dankzij infraroodtechnologie kan inwendige rot gemakkelijk worden gedetecteerd.

Voor het ontwerpen en bouwen van moderne agrofabrieken werkt Eqraft samen met Modesta en Symach. Samen vormen zij de Onion Tech Alliance om een geïntegreerde aanpak te garanderen van ontvangst, sortering, stofafzuiging, interne logistiek en opslag tot verpakken, palletiseren en de afhandeling van reststromen.

De afgelopen jaren is Eqraft snel gegroeid, zowel in aantal projecten als in nieuwe medewerkers. Deze continue groei leidde tot een gloednieuw hoofdkantoor, dat eerder dit jaar werd geopend in Emmeloord. De oprichting van Eqraft Inc en een permanente vertegenwoordiging in de Verenigde Staten was een logische volgende stap. De nieuwe locatie in Tri-Cities ligt in een van de belangrijkste landbouwregio's van de VS waardoor Eqraft de Noord-Amerikaanse markt beter kan bedienen.

Het servicecentrum van Eqraft Inc zal medio augustus operationeel zijn en beschikken over een magazijn, werkplaats, kantoorruimte, serviceauto en een mix van Amerikaanse en Nederlandse werknemers. De meest voorkomende onderdelen zijn op voorraad zodat installatie en onderhoud snel en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. "We kunnen niet wachten om bestaande en nieuwe Noord-Amerikaanse partners te verwelkomen bij Eqraft Inc!"

Voor meer informatie:
Eqraft Inc (vanaf medio augustus 2024)
2513 Logan St,
Unit 101, Richland, WA 99354, USA
[email protected]
www.eqraft.com

Publicatiedatum: