Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Co-op onthult gedurfd nieuw merkplatform

VK: IGD-rapport onderzoekt rol voedselsysteem
Nu de nieuwe Labour-regering een moeilijke economie erft, hebben de economische experts van IGD een nieuw Viewpoint-rapport uitgebracht: 'New government, new direction?' Het rapport gaat in op de rol van het voedselsysteem in het VK bij het creëren van groei en werkgelegenheid, naast een inflatieprognose.
Bron: kamcity.com

VK: Co-op onthult gedurfd nieuw merkplatform
De 180 jaar oude en 's werelds eerste succesvolle coöperatie, The Co-op Group, lanceerde een van haar grootste campagnes om het VK aan te moedigen een natie van coöperanten te worden. De campagne benadrukt de voordelen van het coöperatieve bedrijfsmodel, zowel financieel als sociaal, en moedigt mensen aan om deze principes te omarmen.
Bron: co-operative.coop

Noord-Ierland: Musgrave investeert £16 mln in noordelijk winkelnetwerk in 2024
Musgrave heeft aangekondigd dat zijn 108e Centra-winkel in het noorden later deze maand wordt geopend in Co Antrim, na een investering van 3 miljoen pond. De nieuwe winkel en het benzinepark van 3.400 m² aan Frosses Road, Cloughmills, zal worden gerund door de ervaren retailer Oran McCloskey. Musgrave, dat in het noorden de merken SuperValu, Centra en Mace exploiteert, bevestigde plannen om in 2024 16 miljoen pond te investeren in het hele winkelnetwerk.
Bron: irishnews.com

VK: Sainsbury's en Comic Relief verstrekken meer dan een miljoen maaltijden
De hele maand juli roept Sainsbury's haar klanten op om hen te helpen bij hun missie om gratis maaltijden te verstrekken aan kinderen die te maken hebben met voedselarmoede in de schoolvakanties. Tot 23 juli doneert de supermarkt 25 p aan Comic Relief voor elke aankoop van geselecteerde groenten en fruit, van cherrytomaten tot mandarijnen en paprika's.
Bron: about.sainsburys.co.uk

VK: Poundland 'verdubbelt' £1-actie
Poundland wil de waarde van zijn uitgebreide assortiment boodschappen laten zien door in alle meer dan 800 supermarkten nieuwe displays te introduceren die de £1-actie verdubbelen. Het doel is om te benadrukken dat er meer dan 1.000 supermarkten zijn met een prijs van £1 of minder om consumenten die krap bij kas zitten aan te spreken.
Bron: kamcity.com

Publicatiedatum: