Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
5-7 februari

Fruit Logistica 2025 overweegt uitbreiding beursvloer

De grote belangstelling van exposanten, met name uit Azië, heeft ertoe geleid dat 's werelds grootste AGF- beurs een verdere uitbreiding overweegt. De vraag naar expositieruimte op Fruit Logistica 2025 is zo groot dat de organisator overweegt om het evenement uit te breiden naar nieuwe hallen op het beursterrein van Messe Berlin.


De deelname van Chinese exposanten was in 2024 al recordhoog en zou in 2025 nog hoger kunnen zijn.

De beurs voor groenten en fruit keert terug naar de Duitse hoofdstad van 5 tot 7 februari 2025. En nu de deadline van 31 juli voor het boeken van expositieruimte nadert, is de groei in reserveringen vooral groot onder exposanten die in Azië zijn gevestigd. "Het is zo leuk om te zien dat er zoveel belangstelling is voor Fruit Logistica. We kunnen de opwinding echt voelen," zegt evenementdirecteur Kai Mangelberger.

De deelname van Chinese exposanten was in 2024 al recordhoog en zou in 2025 nog hoger kunnen zijn. China gaat een prominente rol spelen en zal naar verwachting de 2.400 m² van dit jaar, de grootste deelname aan de Fruit Logistica, overtreffen.

Een hoge delegatie uit het land is van plan de beurs te bezoeken, een bemoedigend teken voor velen in de sector nadat de Duitse appelexporteurs dit jaar toegang kregen tot de Chinese markt.

De kosten voor een beursdeelname aan Fruit Logistica blijven in lijn met de editie van 2024, terwijl de prijzen voor bezoekers sinds 2022 gelijk zijn gebleven. Dat is goed nieuws voor de drie doelsegmenten van het evenement: AGF, machines en technologie, en logistiek.

Mangelberger: "We hebben zoveel belangstelling gehad dat het mogelijk is dat we nieuwe hallen moeten openen om iedereen te kunnen ontvangen. We hebben altijd een aantal late boekingen, wat het moeilijker maakt voor die bedrijven om hun gewenste positie te krijgen. Dus mijn advies is: reserveer op tijd!"

Dat betekent dat de volgende bijeenkomst waarschijnlijk nog meer exposanten zal verwelkomen dan de 2750 exposanten uit 94 landen die afgelopen februari deelnamen. En die Euraziatische connecties zullen ook worden versterkt op de Asia Fruit Logistica, die in september plaatsvindt in Hongkong.

Exposanten kunnen zich tot uiterlijk 31 juli 2024 registreren voor de Fruit Logistica 2025. Alle informatie over hoe u zich voor een stand kunt registreren, vindt u op de website van Fruit Logistica. Het team in Berlijn of een van de 150 lokale internationale vertegenwoordigers van Messe Berlin over de hele wereld helpen u graag verder.

Voor meer informatie:
Susanne Tschenisch
Messe Berlin
Tel: +49 30 3038 2295
[email protected]
www.fruitlogistica.com

Publicatiedatum: