Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sofruileg (Frankrijk)

"Nergi kiwibes vanaf half augustus weer beschikbaar"

De bessenmarkt blijft onverminderd sterk. Een speciale vermelding is er voor de Nergi® kiwibes, waarvan de consumptie gestaag stijgt op de Noord-Europese markt. "De zoete en tegelijk zurige smaak van Nergi kiwibes biedt zowel volwassenen als kinderen een moment van onversneden eetplezier."

Gunstige vooruitzichten
Duitse en Scandinavische consumenten eten graag zachtfruit en Nergi kiwibes. De supermarkten hebben het product snel gepromoot en de consumenten volgen. Voor sommigen gaat het om gezond en lekker eten, voor anderen om gebruiksgemak. Consumenten in Frankrijk en Italië ontdekken het product langzamer, maar consumptiegewoonten veranderen en de vooruitzichten voor ontwikkeling zijn gunstig.

Afzet van half augustus tot half november
De afzet loopt van half augustus tot half november, in overeenstemming met de kwaliteitsspecificaties van het merk. Er wordt verwacht dat er dit jaar meer dan 10 miljoen trays van 125 gram in de schappen zullen liggen, voornamelijk uit Portugese, Italiaanse en Franse boomgaarden.

"Klein fruit, groot effect"
De marketingteams zetten aanzienlijke promotiebudgetten in om de merkbekendheid te vergroten via sociale netwerken en in het bijzonder via een netwerk van Europese influencers. Dit jaar draaien de boodschappen rondom een nieuw concept: "Klein fruit, groot effect".

Nergi® is een merk dat eigendom is van Sofruileg en onder licentie wordt gebruikt. De kiwibes wordt op de markt gebracht door drie erkende verkopers: Ortofruit Italia (Italië), Portprimland (Portugal) en Primland (Frankrijk).

Voor meer informatie:
Jean-Pierre Caruel
Sofruileg
Tel: +33 06 13 89 14 33 (Frankrijk)
[email protected]
www.nergi.info

Publicatiedatum: