Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Compagnie Fruitière opent kantoor in Polen

"Polen is veelbelovende markt voor tropisch fruit"

Met al twee rijpingsbedrijven in Roemenië en Hongarije en een kantoor in Duitsland zet het Franse Compagnie Fruitière haar expansie in Oost-Europa voort met de opening van een nieuw kantoor in Polen. "Dit is een logische volgende stap", zegt Gautier Fischel, vicevoorzitter verkoop en marketing. "Het is in lijn met de ontwikkeling van onze activiteiten in Oost-Europa in de afgelopen jaren. Deze regio, en Polen in het bijzonder, is een zeer dynamische markt. De uitbreiding zal ons ook in staat stellen om ons open te stellen voor andere continenten en andere producten."


Compagnie Fruitière, een familiebedrijf dat in 1938 werd opgericht in Marseille, is een van de grootste fruittelers in de regio Afrika-Caraïben-Stille Oceaan en de op twee na grootste bananenteler van Europa. Het bedrijf teelt, vervoert, rijpt en verhandelt meer dan 900.000 ton groenten en fruit per jaar, waarvan 750.000 ton bananen. Op de foto: het pand van Compagnie Fruitière in Rungis.

Met deze nieuwe structuur, Compagnie Fruitière Polska genaamd, breidt de groep haar distributie- en importnetwerk voor tropisch fruit uit om een zo direct mogelijke service te kunnen bieden aan de klanten. "Compagnie Fruitière is al partner van meerdere grote ketens en wil haar aanwezigheid op deze markt versterken door nauwer contact met de klanten."

Compagnie Fruitière zet onder meer bananen, ananas, mango's en lychees af onder de merken SCB en SCB Suprême. In de nabije toekomst is Compagnie Fruitière van plan om nieuwe entiteiten zoals die in Polen op te richten.

Voor meer informatie:
Robert Sikorski (vertegenwoordiger in Polen)
Compagnie Fruitière
33 Boulevard Ferdinand de Lesseps
13014 Marseille (Frankrijk)
[email protected]
compagniefruitiere.fr

Publicatiedatum: