Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opnieuw een AGF- en Tuinbouwplein tijdens WielerZesdaagse Rotterdam

Het Wielerseizoen is in volle gang. Dit biedt een perfecte gelegenheid voor AGF-bedrijven om zich te verbinden met sportevenementen en hun producten te promoten bij een gezond en actief publiek.

AGF Plein opnieuw aanwezig
Het AGF Plein is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de WielerZesdaagse Rotterdam! Van 10 tot en met 15 december vindt dit evenement weer plaats in Rotterdam Ahoy. De maand december is een belangrijk moment voor de AGF-sector, met verschillende geplande evenementen die de gemeenschap weer bij elkaar brengen. De internationale top baanwielrenners zijn in december te bewonderen in Rotterdam Ahoy. Na het succes van de afgelopen drie jaar, wordt het AGF plein opnieuw opgezet, waarbij handelaren, producenten, en leveranciers samenkomen om te netwerken, innovaties te delen en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.

Het arrangement
De WielerZesdaagse Rotterdam biedt niet alleen de kans om zakelijke relaties te ontmoeten, maar ook om de nieuwste trends en technologieën in de sector te bespreken. Op het AGF Plein kunnen bezoekers op woensdag 11 december genieten van een hapje en een drankje, terwijl ze de kans krijgen om te netwerken in een ontspannen en informele setting. Elk bedrijf heeft een eigen tafel, compleet met een naambordje. Daarnaast is er catering voorzien, met diverse snacks en een uitgebreid drankarrangement. Ook wordt het bedrijfslogo van de deelnemers prominent weergegeven op het welkomstbord bij de loge, wat extra zichtbaarheid biedt op het middenterrein.

De kosten voor dit hospitality arrangement zijn 190,- p.p. Neem contact op met [email protected] voor meer informatie en reserveringen.

Voor meer informatie: https://www.wielerzesdaagserotterdam.nl/zakelijk/agf-plein

Publicatiedatum: