Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mama’s Maaltijden wil naar jaaromzet van 100 miljoen euro in 2028

De start-up Mama's Maaltijden maakt in drie jaar tijd een groeispurt door. In 2022 werd 3,5 miljoen euro omgezet en dat wordt dit jaar naar verwachting circa 15 miljoen. In 2025 zou dat al 35 miljoen tot 40 miljoen euro moeten zijn. De eigenaren Serdar Tolenaar, Rick Hageman en Henk Brussaard maken zich op voor de volgende fase. Het doel is een omzet van 100 miljoen euro in 2028, zo meldt De Ondernemer.

De omzetcijfers zijn inclusief de joint venture Fit Meals, waarin Mama's Maaltijden samenwerkt met XXL Nutrition. Fit Meals richt zich op de productie van kant-en-klare sportmaaltijden. Daarnaast komt de omzetgroei deels via Vood, de vegan maaltijdenservice, die eerder dit jaar is overgenomen. De gerechten van Mama's Maaltijden zijn eind dit jaar naar verwachting verkrijgbaar in circa 1750 supermarkten, Fit Meals in ruim 1750 vestigingen van formules als Jumbo, Albert Heijn en Plus. Lees hier meer.

Publicatiedatum: