Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Muhammad Semega Janneh start als Commercieel Manager bij Luonnosta Holland

Muhammad Semega Janneh treedt per 1 september 2024 in dienst bij Luonnosta Holland als Commercieel Manager. Sinds de start in september 2020 heeft Luonnosta Holland zich goed ontwikkeld. De seizoenen van 2020 tot 2024 waren uitdagend, met zowel lage prijzen tijdens de pandemie als hoge prijzen in de afgelopen seizoenen. Ondanks deze uitdagingen blijft Luonnosta Holland groeien in volume en omzet.


Muhammad Semega Janneh zal Luonnosta Holland versterken als Commercieel Manager.

Luonnosta als groep floreert ook met een groeiend verkoopteam in Finland en de recente lancering van Luonnosta VK in juli 2023. "We spelen een waardevolle rol als handelaren in aardappelen, uien, wortelen, andere groenten en onze biologische avocado's, geteeld in Tanzania binnen de groep van bedrijven. Onze klanten en leveranciers waarderen onze handelsactiviteiten en erkennen de waarde die we bieden door hen te bevoorraden en te bedienen tegen optimale prijzen op basis van onze marktkennis en ons netwerk."

Om onze groei verder te ondersteunen, sluit Semega zich aan om hun team uit te breiden. Semega heeft uitgebreide ervaring in de aardappelhandel en heeft meer dan 13 jaar in de sector gewerkt, meest recentelijk bij Nedato/Potato Next. "We zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn voor de Luonnosta groep. We kijken ernaar uit om Mohammed te verwelkomen en met hem samen te werken om de vele kansen te grijpen die het komende seizoen voor ons liggen."

Voor meer informatie:
Heero Gramsma
Luonnosta Holand BV
Tel: +31 (0)6 47379441
[email protected]
www.luonnostaholland.nl

Publicatiedatum: