Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
klanten worden bediend via Versbestellen.nl

Groentespeciaalzaak de Versmarkt van Van Gelder sluit haar deuren

Na bijna 50 jaar trouwe dienst aan de gemeenschap van Ridderkerk, sluit Groentespeciaalzaak de Versmarkt van Van Gelder op vrijdag 16 augustus definitief haar deuren. De sluiting markeert het einde van een tijdperk voor dé groentezaak van Ridderkerk. Dankzij de basis die werd gelegd met de groentezaak, kon Van Gelder bijna 50 jaar geleden beginnen met het leveren aan een drietal horecaklanten. Dit groeide gestaag door, waardoor de Ridderkerkse onderneming uiteindelijk uitgroeide tot de grootste horecaleverancier van Nederland. Tegenwoordig biedt Van Gelder het grootste assortiment in gezonde voeding aan voor de foodservice, vanuit een volledig geautomatiseerd magazijn in een van de duurzaamste panden van Nederland, gelegen aan de Krommeweg.

De afgelopen jaren heeft Van Gelder de focus steeds meer verlegd naar de ontwikkeling van nieuwe producten voor de zakelijke markt. Het bedrijf heeft grote plannen voor de toekomst, met een sterke nadruk op verduurzaming in de voedselmarkt en de ontwikkeling van plantaardige vleesvervangers, waarvan groenten en fruit de basis vormen. Hierdoor past een groentespeciaalzaak niet langer binnen de strategische koers van het bedrijf. De beslissing om de winkel te sluiten is echter niet lichtvaardig genomen. Van Gelder heeft een langdurig traject doorlopen met diverse gesprekken en pogingen om een nieuwe ondernemer te vinden. Helaas liepen deze pogingen op het laatste moment stuk, waardoor het moeilijke besluit werd genomen om de deuren definitief te sluiten.

Hoewel de fysieke winkel sluit, hoeven klanten niets te missen van het uitgebreide assortiment van Van Gelder. Via de online bestelservice Versbestellen.nl kunnen consumenten nog steeds genieten van het volledige assortiment aardappelen, groenten en fruit van horecakwaliteit. Bestellingen kunnen eenvoudig online worden geplaatst en afgehaald in het Experience Center van Van Gelder aan de Krommeweg 10 in Ridderkerk.

"Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten gedurende de afgelopen bijna 50 jaar," zegt het team van Van Gelder. "We hebben er altijd naar gestreefd om zes dagen per week een compleet assortiment aan verse producten aan te bieden. Hoewel de winkel sluit, blijven we onze klanten met dezelfde toewijding bedienen via Versbestellen.nl."

Voor meer informatie:
Van Gelder groente & fruit
Krommeweg 10
2988 CB Ridderkerk
www.vangeldernederland.nl
www.versbestellen.nl

Publicatiedatum: