Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lievaart Expeditie

"Alles komt onder één dak waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn"

Tholen - Lievaart Expeditie gaat verhuizen naar een nieuw pand in Naaldwijk. Al lange tijd is het bedrijf een begrip voor het transport in bloemen en planten, maar nu is het ook tijd om echt zichtbaar te worden, aldus Jan Willem Lievaart van Lievaart Expedities.

"Momenteel wordt het nieuwe 20.000 m² pand gebouwd op de voormalige plek van de Pyramide bij Royal FloraHolland. We hebben vroeger altijd op de veiling gezeten en daar zitten ook al onze klanten. Nu zitten we nog in De Lier, waardoor er heel veel heen-en-weer gereden wordt tussen De Lier en het Westland. Straks zitten we weer op de veiling zelf en dus een stuk dichter bij de klanten."

Tijdswinst
Eén van de belangrijkste voordelen voor Lievaart wordt de winst in tijd. Nu worden spullen nog 's middags bij de klant geladen en wordt vervolgens alles gegroepeerd om richting Italië te gaan. Volgens Jan Willem gaat dat een stuk efficiënter worden met de komst van het nieuwe pand: "Een deel van ons nieuwe pand gaat ook verhuurd worden aan exporteurs waar wij nu al voor rijden, waardoor de handel inpandig blijft. We hoeven dus ook niet meer naar bepaalde bedrijven op de veiling te rijden, dat zorgt weer voor tijdwinst. Als een vrachtwagen eerder weg kan scheelt dat ook weer uren voor onze werknemers die in ons bedrijf werken, zij kunnen vroeger op de dag naar huis en hoeven minder lange dagen te maken."

Faciliteiten
Naast de exporteurs die inpandig komen te zitten, krijgt het pand ook diverse faciliteiten zoals parkeerplaatsen op het dak en veel groen in de omgeving. Daarnaast zal er gebruik worden gemaakt van zonnepanelen voor een duurzame energievoorziening en wordt het multifunctionele, nieuwe pand aangesloten op de veiling via interne verbindingen. Ook is het mogelijk om het onderhoud aan de vrachtwagens op locatie te laten plaatsvinden.

Mijlpaal
"Mijn kinderen komen ook het bedrijf in, wat betekent dat het voor mij tijd is dat ik wat minder ga doen. Voor hen is het een mooie opstap in deze nieuwe fase die wij in gaan. Wij worden nu een goed zichtbaar bedrijf, en daardoor hebben wij ook goede verwachting," vertelt Jan Willem. "Deze nieuwe stap markeert een belangrijke mijlpaal in onze groei en stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn."

Voor meer informatie:
Lievaart Expeditie B.V.
Tel: +31(0)174638565
[email protected]
www.lievaartexpeditie.nl

Publicatiedatum: