Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tapp

Duurzame dataloggers kunnen nu uitgelezen worden zonder app

Tholen – Tapp heeft een revolutionaire update voor haar papieren dataloggers geïntroduceerd. Het concept was al uniek door recyclebare sensoren en chips te integreren met papier dat gemaakt is van landbouwafval, maar dankzij deze nieuwste functie, genaamd QuickTap, kunnen de dataloggers nu ook uitgelezen worden zonder eerst een app te moeten downloaden. De data staat direct in de cloud en is meteen toegankelijk en zichtbaar. "Dit is een serieuze update dat ons echt distantieert. De gebruiksvriendelijkheid van onze dataloggers is hiermee tot ongekende hoogte gestegen", vertelt Niels Postma trots.

Sinds de oprichting is de startup uit Leeuwarden jaarlijks met 40 procent gegroeid. Inmiddels heeft Tapp negentig klanten in onder meer de AGF- en sierteeltsector. Eerder dit jaar kreeg Tapp een groeifinanciering van Scherpenhuizen en Freshclusive. Met dit groeigeld is onder andere deze laatste update al tot stand gekomen. ''En er komen nog veel meer mooie updates aan waarmee we onze dataloggers nóg beter kunnen maken", aldus Niels.

Voor meer informatie:
Niels Postma
Tapp
Mob: +31(0)6 4194 7785
[email protected]
www.tapp.online