Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lenzeel neemt machinebouwactiviteiten Lenders Constructie over

Lenzeel, opgericht in 2020 door Jan Lenders en Ed Zeelen, heeft per 1 juli 2024 de machinebouwactiviteiten van Lenders Constructie overgenomen.

Deze overname markeert een verdere integratie van de activiteiten van beide bedrijven, die sinds de oprichting van Lenzeel steeds nauwer met elkaar verweven zijn geraakt.

Het productportfolio van Lenders Constructie zal de komende maanden worden geïntegreerd in het assortiment van Lenzeel. Dit omvat onder andere de krattenuitvouwlijn en de Kompacker komkommer-inpakrobot.

Lenzeel introduceerde in 2021 de DIPLO C100 bladplukrobot voor in de hoge draad komkommerteelt en bereidt hiermee het productportfolio verder uit, iets wat in de toekomstvisie van het bedrijf past.

Waar Lenzeel voorheen onderdak kreeg bij Lenders Constructie in Maasbree zijn ze nu verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Willem Barentszweg 9 in Venlo, midden in de Greenport Venlo-regio.

"Wij kijken uit naar een blijvende en prettige samenwerking in de toekomst", zeggen Jan Lenders, Ed Zeelen, Stijn en het team van Lenzeel.

Voor meer informatie:
Lenzeel BV
Willem Barentszweg 9
5928 LM Venlo
Tel: 077 465 33 33
[email protected]
www.lenzeel.com

Publicatiedatum: