Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Covirán wil Auchan-winkels overnemen in Portugal

VK: Amazon Fresh Aldgate krijgt nieuwe betaalopties en een vernieuwd uiterlijk
Amazon gaat door met het vernieuwen van zijn Amazon Fresh winkels in het VK, met de heropening van zijn Aldgate, Londen locatie op maandag. In een LinkedIn post zei Thomas Monaghan, EU Head of Construction & Design bij Amazon: "Weer een week en weer een vernieuwde winkellancering."
Bron: retailtechinnovationhub.com

Brakes steunt Veertiendaagse van het Britse voedsel
Brakes, de grootste foodservicegroothandelaar van het VK, steunt opnieuw British Food Fortnight met een vol activiteitenprogramma om de voordelen van Britse producten onder de aandacht te brengen bij haar klanten. Het hoogtepunt van het seizoen is een Food Expo op 25 september in de buurt van Welwyn in Hertfordshire. Met meer dan 70 stands die het beste van het Britse in de schijnwerpers zetten, zal het evenement British Food Fortnight brunchideeën laten zien, evenals chef-koksdemonstraties van Fresh Direct die laten zien hoe Britse producten maximaal op het menu kunnen worden gezet.
Bron: brake.co.uk

Covirán wil Auchan-winkels overnemen in Portugal
Volgens het Spaanse dagblad Expansión kijkt de Spaanse supermarktketen Covirán naar mogelijke overnames nu de Franse retailer Auchan gedwongen is om een aantal van zijn Portugese winkels van de hand te doen. Deze afstoting is een voorwaarde die is opgelegd door de Portugese mededingingsautoriteit (Autoridade da Concorrência - AdC) om de aankoop van de Minipreço-keten door Auchan goed te keuren.
Bron: esmmagazine.com

Polen's grootste supermarktketen getroffen door stijgende lonen, zegt CEO
Hogere lonen en scherpere prijzen snijden in de marges van de grootste supermarktketen van Polen, Biedronka. Biedronka's winstmarge per aandeel vóór belastingen (EBITDA) voor de eerste helft van 2024 daalde van 8,5% naar 7,6% in vergelijking met vorig jaar, volgens de retailer in Portugese handen. "Onze lagere marges zijn het effect van het verhogen van de lonen voor ons winkel- en magazijnpersoneel", zei Luis Araújo, de CEO van Biedronka's eigenaar, Jeronimo Martins, in een interview met het Poolse zakenblad Puls Biznesu.
Bron: tvpworld.com

VK: Tesco heeft het afgelopen jaar elke maand marktaandeel gewonnen
Tesco heeft sinds augustus 2023 elke maand marktaandeel gewonnen in het VK. De retailer heeft nu 27,6% van de Britse retailmarkt in handen, zo blijkt uit nieuwe gegevens van Kantar.
Bron: esmmagazine.com

Klanten van Aldi Ierland hebben meer dan 200.000 Surprise Bags gered van de afvalberg met Too Good To Go
In het afgelopen jaar hebben klanten van Aldi in heel Ierland in totaal 207.000 Surprise Bags gered van de afvalberg, dankzij het partnerschap van de retailer met Too Good To Go. Dit betekent dat klanten in de 161 winkels van Aldi in heel Ierland in die tijd meer dan €1,6 mln hebben bespaard.
Bron: retailnews.ie

Amazon werkt samen met TikTok en Pinterest voor sociale verkoop
Amazon is een samenwerking aangegaan met TikTok en Pinterest om gebruikers in staat te stellen producten rechtstreeks via de sociale media-apps te kopen. Op dit moment is deze proef beperkt tot gebruikers in de Verenigde Staten.
Bron: retaildetail.eu

Publicatiedatum: