Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China Fruit Expo op 28-30 augustus in Shanghai

China Fruit 2024 wordt georganiseerd door de China Chamber of Commerce for Import & Export of Foodstuffs, Native Produce & Animal By-Products en de China Fruit Circulation Association, en georganiseerd door Shanghai Maohan Exhibition Company. De beurs vindt plaats op 28-30 augustus 2024 in Shanghai Pudong New International Expo Centre. De tentoonstelling heeft meer dan 300 exposanten uit meer dan 30 landen over de hele wereld. Onder hen zijn bekende merken uit binnen- en buitenland zoals Xinrongmao, Jiapai, Jannong, DuLe, YiDuBerry en meer.

Na drie jaar ontwikkeling is China Fruit geëvolueerd van een handelsgericht evenement naar een uitgebreid platform dat de hele keten van de fruitsector bedient. Vers fruit uit Chili, Peru, Thailand, Vietnam, Maleisië en andere landen van overzee, Guangxi, Guangdong, Yunnan, Hainan en andere landen van binnenlandse oorsprong kwamen eerder al samen op de China International Fruit Exhibition.

Naast Oost-China en Zuid-China, steden van het eerste en tweede echelon, zijn ook regionale handelaren uit de centrale en westelijke regio's, Zuidwest-China en uit steden van het derde en vierde echelon naar deze beurs gekomen. Nieuwe kopers van e-commerce groepsaankopen, retail food en groepsaankopen zijn categorieën die ook jaar na jaar gegroeid zijn. Ook inspectie- en quarantainezaken, landbouwmachines en -apparatuur, koelketenmagazijnen en andere dienstverleners in de industrie, zowel upstream als downstream, zijn aanwezig op de China International Fruit Fair.

De Jingdong Fresh 10 Billion Agricultural Supplement Strategy Conference introduceert de nieuwste strategische ontwikkelingen van Jingdong Fresh in de fruitsector. Na het ondertekenen van strategische samenwerkingen met 17 toonaangevende wereldwijde fruithandelaren op de International Fruit Show 2023, zal Boxmart zich dit jaar richten op opkomende binnenlandse fruitsoorten. Tijdens de beurs zullen zij een reeks strategische samenwerkingen aangaan met binnenlandse fruitproducenten van hoge kwaliteit en specifieke herkomst.

Daarnaast zal er ter plaatse ook een forum worden gehouden over "Bescherming van intellectuele eigendomsrechten in de AGF-sector", medegeorganiseerd door de Fenix-Baker McKenzie (Pilot Free Trade Zone) Joint Venture Office, Bloom Fresh International Limited, Luckys Global Limited en Fruit of the World China.

Wereldfruit - Chinese markt
Fruitbedrijven uit meer dan 30 landen hebben al deelgenomen aan de show, waar producten variëren van Chileense wortelen en Nieuw-Zeelandse kiwi's tot Zuidoost-Aziatische durians en Egyptische sinaasappels, die allemaal op één locatie te vinden zijn. Dit jaar zullen er op de beursvloer ook verse durians uit Maleisië te zien zijn, die onlangs zijn goedgekeurd voor de Chinese markt, evenals Australische avocado's die hun debuut maken in China. Wereldwijde fruithandelaren kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheden op de Chinese markt. China Fruit biedt een venster voor de Chinese economie om zich verder open te stellen en de wereld te omarmen.

Voor meer informatie:
China Fruit Expo
Tel: +86-21-62825881 / 62825882
[email protected]

Publicatiedatum: