Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zespri transformeert processen en systemen

Celonis en Zespri publiceren de resultaten van hun samenwerking. Door de samenwerking met het process mining softwarebedrijf heeft Zespri zijn bedrijfsvoering geoptimaliseerd, zo melden ze.

Transformatie stimuleren en tastbare waarde leveren
In 2020 begon Zespri aan Project Horizon, een meerjarig programma om de processen en systemen van het bedrijf te transformeren. Als onderdeel van dit moderniseringsprogramma ging het bedrijf in 2022 de samenwerking aan met Celonis en TEC150, een regionale partner van Celonis. De focus van deze samenwerking lag op Purchase-to-Pay en Order Management.

"Met behulp van het Celonis Process Intelligence-platform, dat gebruikmaakt van process mining-technologie en AI, kon Zespri de productiviteit verhogen, dubbele facturen verminderen en crediteuren sneller verwerken."

Het optimaliseren van Zespri's supply chain
Op basis van de positieve resultaten die Zespri met deze samenwerking heeft behaald in hun belangrijkste financiƫle processen, is het team van plan het platform verder uit te breiden om Project Horizon beter te ondersteunen. "Komend jaar wordt Celonis een onderdeel van de migratie van de supply chain-processen van SAP ECC naar S/4HANA. Met Celonis kan Zespri de prestaties meten van processen in de bestaande ECC-omgeving, ten opzichte van de prestaties in S/4HANA. Het monitoren van de verschillen tussen de 'voor'- en 'na'-status gedurende de migratie is essentieel om ervoor te zorgen dat de migratie optimale prestatieverbeteringen oplevert, zodat Zespri de doelstellingen voor een weerbare supply chain bereikt."

Voor meer informatie:
Celonis
www.celonis.com

Zespri International Europe
[email protected]
www.zespri.eu

Publicatiedatum: