Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Britten willen nieuwe belasting op ultrabewerkt en junkfood

Ahold Delhaize Europe lanceert uniforme app in België

Spar Noord-Engeland leveranciers brainstormen over nieuwe trends
Meer dan 20 leveranciers van vers voedsel voor Spar-winkels in Noord-Engeland kwamen samen voor een dag vol inspirerende ideeën, bedrijfsupdates en netwerkmogelijkheden. Gehouden in het distributiecentrum van James Hall & Co. Ltd's Spar Distributiecentrum in Bowland View in Preston. De uitgebreide sessie omvatte een kans om nieuwe ideeën uit te wisselen, ondersteund door inzicht in trends in de sector, innovatie met aanbiedingen en variëteiten op verslijnen in Spar-winkels, en merchandising concepten die worden getest in de winkel.
Bron: jameshall.co.uk

VK: Asda kondigt sappige deals aan in aanloop naar augustus Bank Holiday Weekend!
Voor alle mixologen in de dop, of voor degenen die genieten van een sober weekend, Asda's populaire en eersteklas 1 liter verse sappen uit de koeling zullen ook een 2 voor £3,50 Mix & Match aanbieding hebben, verkrijgbaar in winkels en online: Asda Appelsap (€ 2,00); Asda Sinaasappel-, Mango- & Passievruchtensap (€ 2,00); Asda Rode Druivensap (€ 2,00); Asda Ananassap (€ 2,00); Asda Appel- & Mangosap (€ 2,00).
Bron: corporate.asda.com

België: Carrefour implementeert AI-tool om voedselverspilling tegen te gaan
Na een succesvolle proefperiode implementeert Carrefour België zijn nieuwe AI-traceertool nu op grote schaal. "De nieuwe tool zal ons helpen onze operaties te stroomlijnen, kosten te verlagen en winstgevendheid te verbeteren", legt zijn New Technology Manager Benoît Moreau uit.
Bron: retaildetail.eu

Ahold Delhaize Europe lanceert derde uniforme app in België
Ahold Delhaize is verheugd te kunnen delen dat hun Belgische merk, Delhaize, hun nieuwe app heeft gelanceerd, wat de derde mijlpaal markeert in hun ambitieuze uitrolplan in zes landen.
Bron: aholddelhaize.com

Stormwolken boven Britse supermarkten als klimaatverandering en wereldwijde spanningen oogsten onder druk zetten
Het British Retail Consortium (BRC) heeft alarm geslagen over het toenemende risico op inflatie nu de klimaatverandering steeds meer invloed heeft op de wereldwijde teelt van voedsel.
Bron: fpcfreshtalkdaily.co.uk

VK: Waitrose onthult nieuw winkelconcept in Noord-Londen
De duurdere retailer zei dat de winkel aan Finchley Road, in het voormalige John Barnes warenhuis, op 21 augustus opent en een aantal nieuwe en verfrissende kenmerken zal hebben, waaronder een volledig vernieuwd koelsysteem, een bakkerij met een nieuwe look en feel en de eerste volledig gekoelde bier-, wijn- en gedistilleerde drankenafdeling. Er komt ook een speciaal stokbroodstation, een toonbank voor warme kip en sla en een speciale parmezaanafdeling.
Bron: retailgazette.co.uk

Meerderheid in VK wil nieuwe belasting op makers van ultrabewerkt en junkfood
Een meerderheid in Groot-Brittannië wil dat er nieuwe belastingen worden opgelegd aan bedrijven die junkfood of sterk bewerkte voedingsmiddelen maken om de obesitascrisis aan te pakken, zo blijkt uit onderzoek. In een enquête van Ipsos voor de denktank Health Foundation zei 58% van de ondervraagden dat ze voorstander waren van de invoering van een belasting op organisaties die voedingsmiddelen met een hoog suiker- of zoutgehalte produceren, waarbij een deel van de opbrengst gebruikt zou moeten worden om verse groenten en fruit te kopen voor arme gezinnen.
Bron: theguardian.com

Publicatiedatum: