Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe retailverpakking Looye Joyn tomaten

Binnenkort verlaten de eerste nieuwe retailverpakkingen met de premium Joyn tomaten de verpakhal van Looye. Voor de nieuwe verpakking, die de huidige verpakking begin september zal vervangen, is gebruik gemaakt van duurzamere materialen. "Een stap die past in de visie van het bedrijf om elke dag een stapje slimmer, beter en duurzamer te worden en om in 2040 100% klimaatneutraal te zijn", aldus de teler.

Premium retailverpakking
De nieuwe verpakking bestaat uit een open, rechthoekige schaal met afgeronde hoeken en een papieren banderol. Dankzij het open ontwerp kunnen consumenten de trostomaten direct zien. In plaats van de 375 gram voorheen bevat de verpakking nu 400 gram tomaten van de allerhoogste kwaliteit. Zowel de schaal als de banderol kunnen volledig worden gerecycled bij het papier- en kartonafval. De nieuwe verpakking is een belangrijke mijlpaal in het streven om in 2026 100% recyclebare verpakkingen te gebruiken.

Duurzame energie
"In het verpakkingsproces van de Looye tomaten wordt bovendien 65% zonne-energie gebruikt die wij zelf opwekken. Hiermee verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Dit is een mooie stap richting een groenere toekomst."

Superior Taste Award
Looye Joyn is een sappige, aromatische en kruidige trostomaat die zowel in koude als warme bereidingen goed tot haar recht komt. Onlangs werd Looye Joyn door het International Taste Institute uit Brussel gewaardeerd met een Superior Taste Award.

Voor meer informatie:
Melissa Verkade
Looye Kwekers
Tel: +31 (0)174 520 060
[email protected]
www.looye.com

Publicatiedatum: