Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opgelet: identiteitsfraude bij Italiaanse Nava

De AGF-sector wordt gewaarschuwd dat een niet-geïdentificeerde partij contacten legt met telers en leveranciers in Italië en andere Europese landen om groenten en fruit aan te kopen, zich voordoend als vertegenwoordiger van Nava Srl, met vestiging in het Italiaanse Rutigliano. De valse vertegenwoordiger schrijft vanaf een e-mailadres dat lijkt op de officiële e-mailadressen van het bedrijf en belt vanaf een mobiel nummer.

Nava heeft al klacht ingediend bij de bevoegde autoriteiten en waarschuwt dat de valse koper geen enkele relatie heeft met het bedrijf en dat bestellingen van goederen die door deze persoon zijn geplaatst niet kunnen worden toegeschreven aan Nava.

Telers en leveranciers worden bij een eventuele bestelling door Nava verzocht alert te zijn en bevestiging van de bestelling te vragen door contact op te nemen met de rechtmatige managers van Nava via volgende e-mailadressen:

Nava srl
Via G. Falcone 8/B
70018 Rutigliano (BA)
[email protected]
[email protected]

Publicatiedatum: