Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Palomo Solutions GmbH:

"We zullen de Noord-Afrikaanse regio nog beter van dienst zijn"

In de schaduw van grote teelt- en exportlanden zoals Marokko en Egypte, laten ook andere Noord-Afrikaanse landen zoals Tunesië, Mauritanië en Senegal een sterke groei zien in de AGF-export. De vraag naar betrouwbare expediteurs en logistieke dienstverleners om groenten en fruit naar Europese afzetlanden te vervoeren, neemt daardoor toe. "We zien duidelijk een toename in verzendvolumes en zullen verdere stappen ondernemen om de Noord-Afrikaanse regio nog beter te ondersteunen," aldus Oliver Schuldes, CEO van Palomo Solutions GmbH.


Oliver Schuldes, CEO van Palomo Solutions GmbH

Flexibiliteit en innovatie
Het bedrijf, gevestigd in Limeshain (Hessen), werd in 2017 opgericht door Schuldes en ziet zichzelf puur als een logistieke dienstverlener voor transport van groenten en fruit. "Mijn professionele band met de groente- en fruitlogistiek begon echter al in 2000, dus we beschikken over uitgebreide en vergaande kennis en de bijbehorende duurzame contacten die ik in de afgelopen kwart eeuw heb opgebouwd." Flexibiliteit en innovatie staan hoog op de agenda, zegt Schuldes. "We konden bijvoorbeeld bestaande klanten combineren met nieuwe aanvragen en zo continentoverschrijdende aanbiedingen creëren en hun transport overnemen."

24 uur per dag ondersteuning
Palomo Solutions GmbH bedient teeltgebieden in Duitsland, aangrenzende landen zoals België, Nederland en Polen, evenals delen van Centraal-, Oost- en Zuid-Europa en Noord-Afrika. Het klantenbestand van dit jonge logistieke bedrijf bestaat voornamelijk uit grote fruitagentschappen en foodretailklanten. Schuldes: "Onze grootste klanten zijn leveranciers van de grootste foodretailketens. Zij waarderen vooral dat ons trackingteam het transport continu (24/7) monitort en altijd in staat is om proactieve statusrapporten te leveren en onvoorziene omstandigheden direct aan te pakken."

Gezamenlijke, duurzame oplossingen ontwikkelen
Hoewel de wereldwijde logistieke sector onder druk staat door onder andere het tekort aan chauffeurs en de stijging van tolheffingen, is Schuldes behoorlijk positief over de toekomst van de fruitlogistiek in het algemeen. "We werken nauw samen met onze transportpartners en ontwikkelen gezamenlijke oplossingen die voor iedereen haalbaar zijn. Onze leidraad is de kwaliteit van het transport en de tevredenheid van de klant," besluit Schuldes.

Voor meer informatie:
Oliver Schuldes
Palomo Solutions GmbH
Wingertshecke 26
63694 Limeshain, Duitsland
Tel: +49 174 211 343 9
[email protected]
www.palomo-solutions.com

Publicatiedatum: