Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Noorwegen beboet retailketens voor €419 mln in antitrustzaak

Noorwegen beboet retailketens voor €419 mln in antitrustzaak
De Noorse mededingingswaakhond heeft de drie grootste supermarkten van het land een boete opgelegd van in totaal 4,9 miljard Noorse kronen (€419 mln) voor het overtreden van de antitrustregels op een manier die mogelijk tot hogere prijzen heeft geleid, aldus de toezichthouder. De drie bedrijven - Norgesgruppen, Rema en Coop - ontkenden elke overtreding.
Bron: reuters.com

Belangrijke mijlpaal voor Spar Kosova met opening 10e supermarkt
Spar Kosova heeft de belangrijke mijlpaal gevierd dat de 10e Spar Supermarkt haar deuren heeft geopend voor klanten. De supermarkt, gevestigd in Fushe Kosovë, biedt klanten een breed assortiment levensmiddelen, waaronder Spar huismerkproducten. De nadruk ligt op een vers aanbod, met een uitgebreid assortiment groenten en fruit, vers vlees en verse vis.
Bron: spar-international.com

Axfood kondigt sluiting maaltijdpakkettenbedrijf Middagsfrid aan
De Zweedse retailer Axfood heeft besloten de stekker uit Middagsfrid te trekken, vanwege de zwakke vraag naar vooraf geplande maaltijdpakketten. Middagsfrid zal vanaf 30 september 2024 niet meer actief zijn, voegde de retailgroep eraan toe.
Bron: esmmagazine.com

VK: Eigenaren Asda onder druk nu marktaandeel keten 'nieuw dieptepunt' bereikt
De eigenaars van Asda staan onder toenemende druk nadat uit cijfers bleek dat het marktaandeel van de worstelende supermarktketen in de retailmarkt een "nieuw dieptepunt" heeft bereikt door de scherpe daling van de verkoop deze zomer.
Bron: theguardian.com

Woolworths Group in gesprek om activa van micro-fulfilmentcentra bedrijf Takeoff Technologies over te nemen voor $ 2,5 miljoen
Woolworths Group werkt aan een deal om de activa van Takeoff Technologies over te nemen voor $ 2,5 miljoen. De leverancier van e-grocery fulfilment oplossingen vroeg eerder dit jaar Chapter 11 aan met een plan om kopers te zoeken voor sommige of al zijn activa. Het Woolworths Group nieuws werd bekend gemaakt op LinkedIn door Brittain Ladd, een supply chain consultant en voormalig Amazon executive, die ongenoemde bronnen aanhaalde.
Bron: retailtechinnovationhub.com

Publicatiedatum: