Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jager Holland breidt wereldwijde export uit

"Met deze uitbreiding willen we onze internationale voetafdruk vergroten"

Tholen - Jager Holland uit Emmen, leverancier van aardappelen, groenten en fruit met meer dan 100 jaar ervaring, zet een nieuwe stap in zijn wereldwijde expansie. Onder leiding van eigenaar Brian Meier en met de recente aanstelling van Judith Acain als salesmanager, wil het bedrijf de export van vollegrondsproducten zoals uien, aardappelen en peen verder uitbreiden.

"Jager Holland heeft al een sterke positie als exporteur binnen Europa," zegt Meier. "Met Judith in ons team, die haar sporen heeft verdiend in de export naar diverse wereldmarkten, willen we onze internationale aanwezigheid wereldwijd versterken. Ons doel is om onze voetafdruk over de hele wereld te vergroten en duurzame relaties op te bouwen met nieuwe partners in alle continenten."


Judith Acain en Brian Meier

Judith, die samen met Brian en Wim Valke verantwoordelijk zal zijn voor de wereldwijde im- en export, kijkt uit naar de nieuwe uitdagingen. "We werken al jaren met vaste Nederlandse uienleveranciers die ons voorzien van hoogwaardige rode en gele uien voor onze Europese klanten. We zijn ervan overtuigd dat we deze kwaliteit en service ook wereldwijd kunnen bieden."

De focus bij de uienexport zal voornamelijk liggen op Nederlands product. Meier benadrukt echter dat kwaliteit altijd de hoogste prioriteit heeft: "Als de kwaliteit van de Hollandse uien niet meer voldoet, overwegen we ook importuien. We kiezen altijd voor kwaliteit boven volume." Ondanks de huidige lage uienprijzen verwacht Meier dat de markt zich zal stabiliseren. "Hoewel de prijzen mogelijk niet zo hoog zullen zijn als in de afgelopen jaren, blijven we als toonaangevend exportland in staat om vele landen te voorzien van dit basisvoedsel. Mensen moeten immers toch eten!"

Jager Holland zal vertegenwoordigd worden door Judith Acain en Brian Meier op verschillende internationale beurzen, waaronder de Asia Fruit Logistica in Hong Kong en de Fruit Attraction in Madrid.

Voor meer informatie:
Judith Acain
Jager Holland
Tel: +31 (0)6 24685809
[email protected]
www.jager.nl