Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meerdere wegen afgesloten wegens gevallen ladingen tomaten en aardappelpulp

Er is de afgelopen 24 uur flink wat groenten en fruit over de weg gerold. Er zijn meerdere meldingen over omgevallen vrachtwagens, waardoor onder meer ladingen tomaten en aardappelpulp de weg versperde. Zo ook op de A16 van Breda naar Rotterdam. Daar is dinsdagochtend de weg dicht bij Hendrik-Ido-Ambacht, omdat een vrachtwagen een lading aardappelpulp heeft verloren, schrijft De Telegraaf.

Ook op de Antwerpse Ring ter hoogte van Borgerhout heeft een vrachtwagen dinsdag een lading tomaten verloren, zo meldt de Gazet van Antwerpen. Richting Nederland waren zo'n uur lang twee rijstroken versperd. Brandweer Zone Antwerpen heeft de smurrie intussen opgeruimd.

Ten slotte is een vrachtwagen geladen met uien maandagmiddag bij een bedrijf aan de Zanddijk tussen Kruiningen en Yerseke gekanteld en in de sloot terecht gekomen, bericht Streekomroep Bevelanden. De hulp van een bergingsbedrijf is ingeroepen om de wagen te bergen.

Publicatiedatum: