Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verzelfstandiging La Place na goedkeuring definitief

Het voornemen van La Place om als zelfstandige organisatie verder te gaan en daarmee geen onderdeel meer te zijn van Jumbo, zoals begin juni bekend gemaakt, is per eind augustus definitief. De verzelfstandiging was nog onder voorbehoud van advies van de ondernemingsraden en van goedkeuring van de bevoegde mededingingsautoriteit. Deze goedkeuring is inmiddels ontvangen.

De activiteiten van de succesvolle foodserviceformule worden ondergebracht in een zelfstandige joint venture met Koninklijke Jumbo Food Groep en Vermaat als aandeelhouders. Dit biedt meer ruimte aan de groei-ambities van de restaurantketen. Financiƫle details worden niet bekendgemaakt.

Medewerkers
Alle medewerkers van La Place zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de goedkeuring. Voor de medewerkers in de restaurants verandert er nagenoeg niets. Het La Place servicekantoor, waar vanuit in totaal ruim 70 restaurants in binnen- en buitenland worden ondersteund, gaat verhuizen van het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel naar een nieuw eigen kantoor centraal in het land.

La Place assortiment blijft verkrijgbaar bij Jumbo
Klanten van Jumbo kunnen hun favoriete La Place producten bij Jumbo blijven kopen. Het Foodcollege van Jumbo, dat ook recepten voor La Place ontwikkelde, blijft voor Jumbo recepturen, innovaties en versproducten ontwikkelen vanuit de huidige locatie bij de Jumbo Foodmarkt in Veghel. La Place blijft vanzelfsprekend zelf ook doorgaan met het ontwikkelen van eigen unieke recepturen voor haar restaurant assortiment. Zo blijven beide organisaties hun klanten verrassen met foodconcepten van topkwaliteit uit eigen keuken.

Bron: Jumbo

Publicatiedatum: