Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkoop bio opnieuw toegenomen bij Aldi Spanje

In de afgelopen tien jaar heeft de verkoop van biologische voeding in de Spaanse winkels van supermarktketen Aldi een aanzienlijke groei doorgemaakt. Uit intern onderzoek blijkt dat vorig jaar 18% van de winkelmandjes ten minste één biologisch product bevatte. Dat is 5,63% meer dan in 2022.

Aldi, een van de pioniers onder de supermarktketens in Spanje wat betreft de introductie van biologische producten, heeft zijn aanbod in dit segment in de loop der jaren versterkt. Aldi heeft momenteel een marktaandeel van 9,6% in biologische producten in Spanje. De keten biedt ongeveer 490 biologische producten aan, de meeste onder eigen merk.

Al deze producten dragen het EU-keurmerk voor biologische landbouw, dat garandeert dat ze voldoen aan de Europese normen voor biologische teelt, verwerking en distributie.

Het prijsbeleid van de supermarktketen heeft een cruciale rol gespeeld in het toegankelijker maken van biologische producten, waardoor meer consumenten ze in hun dagelijkse eetpatroon kunnen opnemen. Via partnerschappen met ruim 400 Spaanse leveranciers streeft Aldi ernaar om een complete, gemakkelijke, eenvoudige en kosteneffectieve winkelervaring te bieden.

Bron: aenverde.es

Publicatiedatum: