Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voormalig groentewinkel dingt mee naar nieuwe award

Introductie van Food Retail Personality of the Year Award

Tijdens de Food Discovery Day op dinsdag 10 september in De Montil wordt een nieuwe award uitgereikt: de Food Retail Personality of the Year award. Deze award is in het leven geroepen om zelfstandige supermarktuitbaters te bekronen die zich onderscheiden op het vlak van innovatie, duurzaam ondernemen, personeelsbeleid en eveneens een voorbeeld zijn voor jongeren en andere collega's. Versateljee Wilrijk is een van de genomineerden. De verkiezing wordt georganiseerd door Delicatesse.

Eigenaresse Marianne Veurink baatte ruim 20 jaar een groentewinkel genaamd De Fruiterie in Antwerpen uit. Samen met haar partner David Van Saet, oud bankdirecteur, startten ze twee jaar geleden een geheel nieuw winkelconcept, niet alleen meer groenten en fruit, maar een verswinkel, onder een nieuwe naam en met een volledig nieuwe branding. De vier andere genomineerden zijn specialisten in vers of buurtsupers, ook daar maken groenten en fruit een onmisbaar onderdeel uit van hun concept.

Klik hier om te stemmen (tot en met 31 augustus)

Publicatiedatum: