Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Cress introduceert twee nieuwe cressen

Koppert Cress introduceert twee nieuwe cressen: Bicolor Mustard Cress en Shiso Bicolor. "Beide toevoegingen bieden chefs en culinaire creatievelingen de kans om hun gerechten naar een hoger niveau te tillen met een verrassende combinatie van smaak, kleur en vorm", zo beschrijft het cressenbedrijf.

Bicolor Mustard Cress
"De Bicolor Mustard Cress brengt een verrassende mix van smaken die zowel vertrouwd als vernieuwend aanvoelen. Deze cress biedt een pittig en veelzijdig smaakprofiel met tonen van mosterd en mierikswortel, perfect passend bij een breed scala aan gerechten. Maar het is niet alleen de smaak die Bicolor Mustard Cress onderscheidt; het zijn vooral de vorm van de aantrekkelijke tweekleurige bladeren die de aandacht trekken. Deze cress voegt een levendige, speelse dimensie toe aan zowel koude als warme bereidingen. Van de kruidige bite in een frisse salade tot een smaakexplosie in een hartige marinade, Bicolor Mustard Cress is een visuele en smaakvolle verrijking voor elke keuken."

Shiso Bicolor
"Shiso Bicolor, afkomstig uit Aziƫ, combineert de frisheid van munt en basilicum met subtiele ondertonen van komijn en anijs. Wat deze cress werkelijk bijzonder maakt, is de prachtige kleurencombinatie van de bladeren: diepgroen aan de bovenkant en diverse tinten paars aan de onderkant. Deze dualiteit in kleur biedt chefs de mogelijkheid om gerechten niet alleen op smaak, maar ook op visueel vlak te verrijken. Shiso Bicolor is een eerbetoon aan de Japanse culinaire traditie, waar geen visgerecht zonder shiso wordt geserveerd. Toch reikt de veelzijdigheid van deze cress veel verder dan de traditionele toepassingen, waardoor het een onmisbaar ingrediƫnt wordt voor creatieve koks wereldwijd."

Voor meer informatie:
Koppert Cress
+31174242819
[email protected]
www.koppertcress.com

Publicatiedatum: