Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lidl verkoopt AGF geteeld met klassieke muziek

Franse consumentenbestedingen gedaald in tweede kwartaal
De consumentenbestedingen in Frankrijk zijn in het tweede kwartaal van 2024 voor het eerst in twee jaar gedaald tot €57,6 miljard (-2,8%), volgens de laatste gegevens van NIQ. De NielsenIQ Barometer geeft een compleet beeld van de omzet in Frankrijk en de uitgaven voor consumentenproducten, zoals eten, drinken, AGF en hygiëneproducten, en technische en duurzame producten, waaronder huishoudelijke apparaten, audio-video en doe-het-zelf-tuinieren.
Bron: esmmagazine.com

Lidl Zweden verkoopt groenten en fruit geteeld op klassieke muziek
Lidl wil de gunst van Zweedse consumenten winnen door een ongebruikelijke samenwerking met het Koninklijk Filharmonisch Orkest van Stockholm. In de komende twee maanden zal de discounter producten verkopen die op klassieke muziek zijn gekweekt.
Bron: trademagazin.hu

VK: Dreigende staking bij Tesco
Tesco staat voor mogelijke stakingen in het hele distributienetwerk nadat magazijnmedewerkers in acht vestigingen een loonbod van minder dan 5% hebben afgewezen. Vakbond Usdaw heeft een consultatieve stembusgang gelanceerd voor haar leden om te stemmen of ze bereid zijn om vakbondsacties te voeren.
Bron: retailgazette.co.uk

Griekenland: Negatieve inflatie in supermarkten in augustus
Uit een enquête van het Consumer Goods Retail Research Institute (IELKA) blijkt dat de inflatie in de supermarkten in augustus voor de vierde maand op rij negatief is. De grootste prijsdalingen werden genoteerd in de categorieën verse groenten en fruit (-2,84%), was- en schoonmaakmiddelen (-6,68%), kantoorbenodigdheden, cosmetica en producten voor persoonlijke hygiëne (-5,16%), voeding en producten voor huisdieren (-4,78%), baby- en kindervoeding (-4,28%).
Bron: ekathimerini.com

Publicatiedatum: