Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Servische regering lanceert prijsverlagingen voor AGF

Carrefour past zich snel aan veranderingen consumentengedrag aan

Frankrijk: Auchan Retail benoemt Guillaume Darrasse tot nieuwe managing director
Auchan Retail heeft Guillaume Darrasse benoemd tot nieuwe algemeen directeur, als opvolger van Yves Claude, die voorzitter van het bedrijf blijft. De benoeming is goedgekeurd door de nieuwe raad van bestuur van Auchan, die bestaat uit Thibaut Bayart, Bertrand Boré, Fabien Derville, Antoine Grolin, Clara Lorinquer en Serge Papin, aldus het bedrijf.
Bron: esmmagazine.com

Eroski opent nieuwe franchisesupermarkt in Gibraltar
De Spaanse retailer Eroski heeft een nieuwe franchisesupermarkt geopend in Gibraltar onder de naam Eroski City. De vestiging van 600 vierkante meter met 24 medewerkers wil een persoonlijke klantenservice bieden met een focus op lokale en verse seizoensproducten, de promotie van gezonde voeding en nieuwe manieren om te besparen op de dagelijkse boodschappen, voegde het bedrijf eraan toe.
Bron: esmmagazine.com

Nederland: Omzet retail in juli met bijna 3% gestegen
Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) meldde dat de omzet van de retail in juli 2024 2,6% hoger was dan in juli 2023. Het verkoopvolume steeg met 2,1%. De omzet in supermarkten bleef vrijwel gelijk, terwijl de omzet in speciaalzaken met 9,6% toenam.
Bron: cbs.nl

Carrefour past zich snel aan veranderingen in consumentengedrag aan
Carrefour, een van de grootste supermarktketens in Europa, heeft een indrukwekkend vermogen laten zien om zich snel aan te passen aan veranderingen in consumentengedrag en economische omstandigheden. Deze flexibiliteit is een belangrijke factor geweest in de versnelde omzetgroei in het eerste kwartaal van 2024, waardoor Carrefour zijn positie als leider in de retailsector heeft versterkt.
Bron: internationalsupermarketnews.com

Servische regering lanceert prijsverlagingen voor AGF
Servië heeft aangekondigd dat de prijzen van meer dan 80 voedingsmiddelen en dranken gedurende twee maanden zullen worden verlaagd na gesprekken met retailers. In een verklaring zei Belgrado dat de verlagingen op producten variërend van groenten en fruit tot koffie op 1 september zijn ingegaan en zullen duren tot eind oktober.
Bron: just-food.com

Publicatiedatum: