Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18 en 19 oktober

Tweejaarlijkse witlofbiënnale dit jaar in Duitsland

Op vrijdag en zaterdag 18 en 19 oktober is er weer de tweejaarlijkse witlofbiënnale. Dit jaar bij het witlofbedrijf van Fritz Boss in Neurenberg (DLD).

Het programma bestaat uit een technische dag met lezingen uit de diverse teeltlanden (o.a. Nederland, Duitsland, België en Frankrijk) over diverse aspecten van de teelt van witlofwortelen en de trek van witlof.

Na afloop gaat het programma door met een feestavond op Beierse/Frankische avond met traditionele muziek. Zaterdag is er de gelegenheid het moderne witlof bedrijf van de familie Boss te bezoeken. En daar is ook een Bedrijvenbeurs met standhouders die hun producten en diensten aanbieden.

Er zijn tot 5 september nog een aantal hotelkamers beschikbaar in het Mövenpick hotel op Neurenberg Airport. Die kan je rechtstreeks boeken.

Aanmelden voor de biënnale kan rechtstreeks bij de organisatie: [email protected]

Of via de organisaties in de diverse landen (in Nederland via GroentenFruithuis of Vollegrondsgroentenet. In België via VBT of praktijkpunt landbouw en in Frankrijk via APEF.)

Publicatiedatum: