Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mercadona en Carrefour leiden supermarktranglijst in Spanje

Just Eat gaat samenwerken met REWE

Mercadona en Carrefour leiden supermarktranglijst in Spanje
Mercadona en Carrefour zijn als beste retailers in Spanje uit de bus gekomen wat betreft marktaandeel in juli, ondanks een lichte daling. Het marktaandeel van Mercadona bedroeg 26,8% (een daling van 0,2 procentpunt ten opzichte van juni), terwijl Carrefour op 10% stond (een daling van 0,1 punt), meldde de online publicatie revistainforetail.com op basis van gegevens van Kantar.
Bron: esmmagazine.com

Duitsland: Just Eat gaat samenwerking aan met REWE Group
Just Eat heeft een landelijke samenwerking aangekondigd met REWE Group, een van de grootste supermarktketens van Duitsland. Klanten in het land kunnen nu binnen 45 minuten boodschappen thuis laten bezorgen. De service is in eerste instantie beschikbaar in meer dan 40 steden. In een bericht op LinkedIn zegt Just Eat: "Het aanbod breidt Lieferando's (de merknaam die het bedrijf gebruikt in Duitsland en Oostenrijk) marktplaats uit met een van de sterkste merken in de foodretailsector."
Bron: retailtechinnovationhub.com

Amazon verhoogt minimum aanvangssalaris voor frontline operations medewerkers in het VK
Amazon heeft aangekondigd dat het minimum aanvangssalaris voor frontline operations medewerkers zal stijgen naar £13,50 tot £14,50 p/u, afhankelijk van de locatie. Voor werknemers met 36 maanden dienst ligt de verhoging tussen £13,75 en £14,75 p/u.
Bron: aboutamazon.co.uk

VK: Aldi vraagt goedkeuring voor uitbreiding Brighton & Hove
Plannen voor de vierde winkel van Aldi in Brighton en Hove worden voorgelegd aan planners. De budgetketen wil een winkel bouwen in Court Farm, in King VI Avenue, Hove.
Bron: bbc.com

Slovenië: SPAR innoveert met AI-gegenereerde reclame
SPAR Slovenië gebruikt AI-technologieën voor het maken en uitzenden van reclamevideo's voor digitale kanalen en instore hologrammen die het klantenloyaliteitsprogramma van het bedrijf onder de aandacht brengen.
Bron: spar-international.com

VK: Earth & Wheat wil opruimen met Seep voor Zero Waste Week
Earth & Wheat, de abonnementsdienst voor klasse II en overtollig voedsel, is een samenwerking aangegaan met het milieuvriendelijke schoonmaakmiddelenbedrijf The Seep Company als onderdeel van een nieuw partnerschap voor de Zero Waste Week. Monsters van de eco-spons van het schoonmaakmerk zullen worden geleverd in 800 combiboxen met brood en groenten als onderdeel van de Zero Waste Week die deze hele week plaatsvindt (2-6 september).
Bron: sustainabilityvoices.co.uk

Lidl richt zich op voetbalfans met UEFA-deal
Lidl wordt voor drie jaar officieel partner van de UEFA Europa League en UEFA Conference League, nadat de sponsoring van de Eurocup deze zomer een succes was.
Bron: retaildetail.eu

Publicatiedatum: