Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jingold kiwi-oogst begint met rood

Over een tiental dagen begint het nieuwe Jingold seizoen op het noordelijk halfrond. De eerste kiwi die zal worden geoogst is Exotic Red. Daarna volgen Jintao en Jinyan, twee rassen met geel vruchtvlees, de hoofdproducten van de groep, en tot slot de groenvlezige kiwi's, zoals gebruikelijk eind oktober-begin november.

Op de Asia Fruit Logistica

Van 4 tot 6 september is het bedrijf aanwezig op de Asia Fruit Logistica. "Het is belangrijk voor ons om op de beurs aanwezig te zijn, want in Azië zetten we onze kiwi's af in onder meer China, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië, Maleisië, India en Singapore", zegt Federico Milanese, marketingmanager bij Jingold. "Het zijn strategische markten waar interessante dingen gebeuren, ondanks de logistieke complexiteit vanwege de geografische uitgebreidheid van die markt. Vaak lopen die landen voorop in de trends."

"De beurs is drukbezocht, we zien er veel klanten van meerdere Aziatische landen", vervolgt Milanese. "We zien een grote interesse in onze innovatieve kiwirassen, wat een teken is van de groeiende vraag naar kwaliteitsproducten in Azië."

"De kiwimarkt ziet er voor het komende seizoen veelbelovend uit. Als antwoord op de groeiende vraag heeft Jingold een aanzienlijke areaaluitbreiding gepland, zowel voor de geelvlezige kiwi als voor de roodvlezige kiwi. Dat laatste type wordt steeds meer gewaardeerd door consumenten over de hele wereld."

In het nieuwe seizoen dat voor de deur staat, zal Jingold blijven investeren in innovatie en in de premium kwaliteit van zijn kiwi's, met als doel te voldoen aan de behoeften van de markt en de authentieke smaak van Italiaanse kiwi's op tafels over de hele wereld te brengen.

Voor meer informatie:
Jingold SpA
Via Turati 650
47522 Cesena (FC) – Italië
Tel: +39 (0)547 317476
www.jingold.it

Publicatiedatum: