Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Just Eat en HelloFresh gaan samenwerken

Ontmoet de ondernemer achter een van Europa's snelst groeiende start-ups: The Modern Milkman
Simon Mellin, 38 jaar, richtte zes jaar geleden The Modern Milkman op in Lancashire na het zien van een aflevering van Sir David Attenborough's BBC-serie Blue Planet. De app richt zich op het leveren van melk in glazen flessen, maar ook op brood, yoghurt, eieren, groenten en fruit. Net als de ouderwetse melkboer bezorgt het bedrijf 's nachts, zodat klanten wakker worden met melkflessen voor de deur.
Bron: thisismoney.co.uk

VK: Spar South West's FareShare partnerschap distribueert equivalent van 32.000 maaltijden
De hoofddistributeur van Spar South West, Appleby Westward, rapporteert een impact op de strijd tegen voedselverspilling en honger in zijn handelsgebied dankzij de samenwerking met FareShare South West en Gregorys Logistics.
Bron: talkingretail.com

VK: HelloFresh en Just Eat werken samen om proef met snelle bezorging te lanceren
De receptenboxdienst van het VK HelloFresh is een samenwerking aangegaan met Just Eat, het meest geliefde online voedselbezorgplatform van het land, om een exclusieve proef met snelle bezorging van HelloFresh-maaltijden te lanceren. Klanten van Just Eat in Newcastle en de Londense wijk Hackney kunnen met één druk op de knop acht heerlijke HelloFresh-recepten bestellen.
Bron: justeattakeaway.com

Spar verkoopt Poolse activiteiten aan Specjal
Zuid-Afrika's op een na grootste supermarkt groep Spar heeft haar verlieslatende activiteiten in Polen verkocht aan de lokale Poolse retailer Specjal voor 185 mln rand (bijna 9 mln euro). Spar zal het bedrijf moeten herkapitaliseren tegen een geschatte kostprijs van 2,7 miljard rand, waarvan het grootste deel zal worden bereikt door de financieringsschuld van het bedrijf te vereffenen.
Bron: reuters.com

Voedingsprijzen Estland in augustus: Groenten iets goedkoper dan een jaar geleden
Uit gegevens van het Estse Instituut voor Economisch Onderzoek (EKI) blijkt dat in augustus 2024 veel zuivelproducten en groenten goedkoper zijn geworden. Uien zijn 35% goedkoper geworden, van €1,30 per kilo naar 85 cent per kilo. De prijsschommelingen voor andere groenten waren bescheidener. Losse wortelen daalden met 14% in prijs tot 66 cent per kilo, terwijl verpakte wortelen met bijna 2% stegen tot €2,31 per kilo. Kool daalde met 15 in prijs, van 89 cent naar 76 cent per kilo, terwijl de prijs van aardappelen met 4% daalde.
Bron: news.err.ee

DESPAR Italia geeft voorlichting over gezonde eetgewoonten
Le Buone Abitudini (Goede Gewoonten) is een initiatief van DESPAR Italia om kinderen in de basisschoolleeftijd voorlichting te geven over gezonde eetgewoonten. Het project blijft groeien, met meer dan 2.000 leerkrachten die gebruik maken van het waardevolle gratis digitale hulpmiddel.
Bron: spar-international.com

Publicatiedatum: