Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nadruk op energie in de sector bij Interpom 2024

Interpom zal plaatsvinden op 24, 25 en 26 november 2024 in Kortrijk Xpo (België). Interpom verwacht de komende editie opnieuw meer dan 20.000 bezoekers uit 50 landen en pakt uit met het thema 'Energizing a potato industry in transition', zo geeft de organisatie aan.

"Interpom biedt een aanbod aan producten, machines, diensten en digitale technologieën voor de volledige keten. Telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen uit heel Europa komen naar Kortrijk, en de vakbeurs ontvangt ook steeds meer bezoekers uit andere continenten. 316 exposanten uit 14 landen zijn ingeschreven."

'Energizing a potato industry in transition'
De aardappelsector staat voor aanzienlijke uitdagingen door klimaatverandering, strengere regelgeving, toenemende ziektedruk, fluctuerende energiekosten en de voortdurende druk om de bedrijfsvoering te verduurzamen. De snelheid van deze veranderingen vereist snelle aanpassingen, met inzet van nieuwe technologieën en investeringen in de sector. "De Belgische aardappelsector staat wereldwijd bekend om haar aanpassingsvermogen, haar efficiëntie en haar vermogen om ver vooruit te denken. Dit jaar wil Interpom de nadruk leggen op de energie die leeft in de sector. Onder het thema 'Energizing a Potato Industry in Transition' wil Interpom een scala aan innovaties en ontwikkelingen presenteren, onder meer via de 'Innovation Tour', om oplossingen te bieden voor een sector in versnelde transitie. Samenwerking binnen de keten is essentieel om een veerkrachtige aardappelsector te behouden en uitdagingen om te zetten in nieuwe kansen."

Seminars in een nieuw kleedje: innovatief, interactief en met kennis van zaken
De seminars op de beursvloer zetten in op het delen van kennis. Waar vorige edities de nadruk lag op presentaties rond een amalgaam aan thema's gaan ze het deze keer over een andere boeg gooien. Belgapom stelt het programma samen en zal inzichten, opinies en discussies bundelen in panel-debatten rond de meest brandend actuele thema's. Daarbij doet Belgapom beroep op haar netwerk aan specialisten uit het werkveld, uit de academische wereld, het middenveld, onderzoek en politiek.

Het programma wordt begin oktober bekend gemaakt op www.interpom.be

Online bezoekersregistratie en verkoop tickets gestart
Vakbezoekers dienen zich vooraf online te registreren op de website van de beurs om hun toegangsticket te kopen. Ook de houders van een gratis uitnodigingskaart of een reductie promocode dienen zich vooraf te registreren via de code vermeld op de uitnodiging. Pas ná registratie (en betaling indien van toepassing) ontvangt de bezoeker zijn toegangsbadge.

De tickets kunnen nu reeds online aangekocht worden op www.interpom.be

Voor meer informatie:
Interpom 2024
www.interpom.be

Publicatiedatum: