Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Europatat verwelkomt Omnivent als nieuw lid

Europatat verwelkomt een nieuw lid: Omnivent, een internationale specialist in het advies, ontwerp, teelt en de installatie van moderne ventilatie- en koelapparatuur voor de opslag van aardappelen en andere gewassen zoals uien en wortelen.

Omnivent is actief in meer dan 60 landen wereldwijd en opereert via dochterondernemingen in Nederland en Polen. De Poolse vestiging, opgericht in 1995, heeft zich sindsdien voortdurend ontwikkeld en uitgebreid.

Met een actief en uitgebreid netwerk van vertegenwoordigers is Omnivent overal aanwezig waar behoefte is aan de bewaring van landbouwproducten. Het bedrijf biedt wereldwijd specifieke opslagoplossingen aan tegen scherpe prijzen en met uitstekende 24/7-service.

Omnivent beschikt over een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, die zich richt op het ontwikkelen van duurzame, energiezuinige producten met minimale kwaliteitsverliezen en betrouwbare oplossingen met optimale ondersteuning.

Voor meer informatie:
Europatat
Kerkstraat 26
1000 Brussel - Belgiƫ
Tel.: +32 (2) 229 21 56
[email protected]

Publicatiedatum: