Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tesco lanceert nieuw e-commerce initiatief om te concurreren met Ocado

Roemenië: Zacke PR wordt communicatiepartner voor Bringo
Bringo, de supersnelle online boodschappenbezorgservice via personal shoppers, met een landelijke aanwezigheid in 37 steden, kondigde zijn nieuwe communicatiepartner voor het PR-segment aan: Zacke PR. Bringo is een online shopping app waar gebruikers alles kunnen vinden wat ze nodig hebben, van groenten en fruit tot sportartikelen en boeken, uit een enorme selectie van meer dan 350.000 producten die beschikbaar zijn in meer dan 200 partnerwinkels.
Bron: romania-insider.com

VK: Tesco neemt het op tegen Ocado met nieuw online boodschappeninitiatief
Tesco lanceert een nieuw e-commerce initiatief om de concurrentie aan te gaan met Ocado, omdat het internationale supermarktketens wil helpen bij het ontwikkelen van hun online activiteiten. De onderneming, Transcend Retail Solutions genaamd, wordt geleid door Oliver Vogt, directeur strategie van de supermarktgigant, en biedt zowel software als hardware waarmee retailers wereldwijd online bestellingen rechtstreeks vanuit hun winkels kunnen afhandelen, zo meldt The Sunday Times.
Bron: retailgazette.co.uk

Aldi kondigt investering van £800 mln in VK aan na recordomzet
Aldi heeft zijn grootste jaarlijkse investeringspakket ooit aangekondigd om zijn expansie in Groot-Brittannië te versnellen. Aldi zei dat de focus op het verlagen van prijzen en het openen van winkels 'betaalbare supermarkten van hoge kwaliteit naar miljoenen Britse gezinnen' zou brengen, terwijl er duizenden banen en meer kansen voor Britse leveranciers worden gecreëerd.
Bron: aldipresscentre.co.uk

Maxima Grupė rapporteert 'gematigde' omzetgroei in eerste helft
Maxima Grupė heeft een geconsolideerde omzetgroei van 4,7% gerapporteerd in de eerste helft van 2024, tot €3 miljard, vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Maxima Grupė schrijft deze groei toe aan de voortdurende expansie in Polen en Bulgarije, evenals aan de toegenomen verkoop in Litouwen en Letland.
Bron: esmmagazine.com

Prijzen van olijfolie en aardappelen stijgen in Cyprus
Olijfolie en aardappelen zijn in augustus het sterkst in prijs gestegen op Cyprus, volgens de laatste gegevens van de Cypriotische consumentenbond. De prijs van olijfolie steeg met 62% ten opzichte van augustus 2023, terwijl aardappelen in dezelfde periode 29% duurder werden.
Bron: ekathimerini.com

Publicatiedatum: