Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste paal geslagen voor nieuwbouw Tolsma-Grisnich

Vrijdag 6 september markeert een belangrijke stap in de toekomst van TolsmaGrisnich. De eerste paal is geslagen voor de nieuwbouw van het nieuwe pand van 20.000 m², waarin zowel kantoren als productieruimtes worden ondergebracht.

Het nieuwe pand is gelegen op het nieuwe industrieterrein van Emmeloord en zal dienen als het centrale punt voor alle activiteiten van Tolsma-Grisnich wereldwijd. "Momenteel opereert het bedrijf vanuit verschillende locaties in Emmeloord, maar met de nieuwbouw wordt een efficiëntieslag gemaakt door alles op één plek te centraliseren, in een moderne en duurzame werkomgeving", zo geeft het bedrijf aan.

"Groothuis Bouwgroep is turnkey verantwoordelijk voor de realisatie van het bedrijfsgebouw en de kantoren. Het hele project wordt duurzaam gecertificeerd opgeleverd waarmee een aantoonbaar toekomstbestendige bedrijfshuisvesting wordt gerealiseerd."

De nieuwbouw biedt ruimte voor de 200 medewerkers van het bedrijf, dat naar verwachting vanaf juli 2025 operationeel zal zijn.

Voor meer informatie:
Tolsma-Grisnich
Tel.: +31 (0)527 63 64 65
[email protected]
www.tolsmagrisnich.com

Publicatiedatum: