Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vernieuwd trainingsaanbod bij Normec Foodcare

Normec Foodcare heeft een aantal nieuwe en op maat gemaakte trainingen ontwikkeld. Denk hierbij aan diverse trainingen voor de Hospitality sector, uitgebreide programma's voor leveranciersaudits, en nieuwe trainingen specifiek voor medewerkers in de AGF-sector.

Trainingsagenda
Bekijk hier de trainingsagenda voor 2024 en 2025. Hierin vind je het volledig aanbod van trainingen overzichtelijk op een rij.

Training leveranciersaudit
Tijdens deze training ontdek je hoe je leveranciersaudits op een effectieve manier uitvoert, met oog voor de cruciale relatie met je leverancier. Samen zoek je naar mogelijkheden voor verbetering, waardoor jullie samenwerking sterker wordt. De NVWA benadrukt in Infoblad 64 het belang van leveranciersaudits als krachtig instrument om risico's bij de inkoop van levensmiddelen te beheersen. Na deze training ben je in staat om audits in te zetten als waardevolle tool voor kwaliteitsverbetering en risicobeheersing. Bekijk hier alle info en data

Nieuwe trainingen AGF
Speciaal voor medewerkers in de AGF-sector, heeft Normec de leergang 'Welkom in de wereld van de AGF' ontwikkeld. Deze leergang bestaat uit vijf praktische trainingen en is ontworpen om (nieuwe) kantoormedewerkers, zoals inkopers, verkopers, receptionisten en administratief personeel, te voorzien van essentiƫle kennis over de dynamische AGF-sector.

Normec Foodcare heeft het volgende aanbod:

Voor meer informatie:
Normec Foodcare
Tel: +31 88 848 2020
[email protected]
www.normecfoodcare.com/trainingen/

Publicatiedatum: