Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Manter onthult de (single) Paper Bagger

De Double Paper Bagger is al enige tijd op de markt, na een succesvolle lancering is Manter International nu klaar om hun volgende innovatie te introduceren: de 'single' variant van de Paper Bagger. Vandaag, na weken van testen, is de machine klaar voor de officiële lancering en biedt een efficiënte oplossing voor kleinere hoeveelheden.

Manter, leider in verpakkingsoplossingen, kondigde vandaag de introductie van zijn nieuwste innovatie aan. De (single) Paper Bagger is ontworpen voor het vullen en sluiten van papieren blokbodemzakken met een naaikop. Deze nieuwe machine is ideaal voor het verpakken van producten zoals aardappelen en biedt een efficiënte oplossing. Met een gewichtsbereik van 1 tot 10 kg produceert de machine esthetische consumentenzakken met opties zoals een kijkvenster en een handvat. De machine heeft een capaciteit tot 15 zakken per minuut, waardoor het een veelzijdige en efficiënte oplossing is voor verschillende verpakkingsbehoeften.

Een van de opvallende voordelen van de (single) Paper Bagger is het compacte ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven waar de ruimte beperkt is. Bovendien is deze machine perfect geschikt voor kleinere hoeveelheden. Door twee varianten aan te bieden (single/double), kan het bedrijf een breed scala aan bedrijven bedienen, zowel wat betreft de hoeveelheid, de voetafdruk als de prijs. Bovendien is de machine ontworpen in volledige overeenstemming met de CE-normen.

De (single) Paper Bagger zal voor het eerst te zien zijn op PotatoEurope in Frankrijk op 11 & 12 september en tijdens Interpom op 24-26 november.

Voor meer informatie:
Manter International
[email protected]
www.manter.com/packaging-machine/paper-bagger/

Publicatiedatum: