Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spray laat je huis naar tomaten ruiken

Wat wil je als je thuiskomt na een lange dag in je tomatenkas? Een schoon huis? Een trouwe hond die op je wacht? Het geluid van lachende kinderen? Misschien een koud biertje, een barbecue met vrienden? Niets van dit alles. Wat je echt wilt, - zo denkt de producent van een nieuw product - is dat je huis naar tomaten ruikt, net als je kas. Gelukkig is dat precies wat de pas gelanceerde Tomato Home Spray biedt. "De geur van tomaten zorgt voor een schone, frisse en groene aromatische ervaring", aldus de ontwikkelaars.

Voor slechts $52 kun je de heerlijke geur van rijpe tomaten in huis halen met een flesje van 147 ml van deze baanbrekende spray. Volgens producent Malin + Goetz elimineert de Tomato Home Spray 98% van ongewenste geuren, terwijl het de ruimte vult met het frisse, kruidige aroma van tomaten.

De geur is geïnspireerd op de typische tomatenplant. "Een frisse en groene geur die je ruimte verandert in een bloeiende moestuin in de nazomer," aldus de productbeschrijving. Het zou de geur van een San Marzano tomatenblad bevatten, gecombineerd met aromatische kruiden, verfrissende citrus en aardse houtnoten om een ervaring te creëren die schoon, fris en opbeurend is.

En omdat één tomatengeur niet genoeg is, bevat de spray ook vleugjes basilicum, lavendel, munt, mandarijn, petitgrain, cederhout en groene paprika. Natuurlijk is de verpakking tomatenrood, want hoe kan het ook anders?

Er is ook een andere serie tomatenkaarsen verkrijgbaar met dezelfde geur, voor de prijs van 60 euro.