Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Demodagen Rijk Zwaan Nederland in teken van dubbel jubileum

De jaarlijkse demodagen van Rijk Zwaan die volgende week van start gaan, staan in het teken van een dubbel jubileum: het honderdjarig bestaan van het bedrijf en het 25-jarig jubileum van het demoveld in Fijnaart. Deze mijlpalen worden gevierd met uitgebreide demonstraties op twee locaties, waarbij de nieuwste ontwikkelingen in hydroponic en vollegrondsteelt worden gepresenteerd.

De demodagen beginnen op 16 september en lopen tot 27 september voor de hydroponic demo op de locatie in Dinteloord. De vollegrondsdemo, gevestigd in Fijnaart, start eveneens op 16 september en duurt tot 11 oktober.

De focus van de vollegrondsdemo ligt dit jaar op het sla-assortiment, dat nieuwe rassen introduceert met volledige resistentie tegen de recent benoemde bremia-isolaten. Daarnaast zullen bezoekers kennismaken met nieuwe rassen van brassica, prei, knolgewassen en bleekselderij. Ook keert courgette terug op het veld.
De hydroponic demo belooft de introductie van twee nieuwe boterslarassen die zich onderscheiden door snelle groei en sterke weerstand tegen bladrand. Bovendien wordt het Salanova® segment uitgebreid met een rode en groene eikenblad variant, die vanwege de iets stevigere bladstructuur ideaal zijn voor de verwerkingsindustrie.

Geïnteresseerden in de vollegrondsdemo, hydroponic demo of beide kunnen via hun contactpersoon bij Rijk Zwaan een bezoek te plannen of contact opnemen met T: 0174 532 440 of via email [email protected]

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan Nederland
[email protected]
www.rijkzwaan.nl
www.rijkzwaan.com/100years

Publicatiedatum: