Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Agronometrie, webinar 24 september

Nieuw hulpmiddel om betrouwbaarheid gegevens blauwe bessen te checken

Agronometrics, leverancier van marktinformatie voor de AGF-sector, introduceert haar nieuwste innovatie: de Degree of Certainty-tool. Deze geavanceerde functie is ontworpen om de mate van zekerheid in de export- en importgegevens van blauwe bessen te meten en te visualiseren. Hierdoor krijgen gebruikers ongeëvenaard inzicht in de betrouwbaarheid van de gerapporteerde waarden, zoals prijs, volume en waarde, voor een breed scala aan grondstoffen.

De nieuwe zekerheidsgraadmeter is een belangrijke vooruitgang in de nauwkeurigheid van marktgegevens en biedt gebruikers een duidelijk inzicht in de potentiële discrepanties tussen gerapporteerde en werkelijke waarden. Door historische gegevens te analyseren en gemiddelde zekerheidspercentages te berekenen, stelt de tool gebruikers in staat om betere beslissingen te nemen op basis van betrouwbaardere informatie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Schatting van de mate van zekerheid voor prijzen, volumes en waarden: Dit hulpmiddel voorspelt waarden binnen een voorspeld bereik om een nauwkeurige weergave van de marktomstandigheden te bieden.
  • Standaard Afwijking Analyse: Door te meten hoe versnipperd de gegevens zijn, helpt de tool de consistentie en betrouwbaarheid van de informatie. Een lage standaarddeviatie duidt op stabiele prijzen, terwijl hoge waarden fluctuaties benadrukken die van invloed kunnen zijn op de besluitvorming.
  • Realtime updates: Gebruikers hebben toegang tot live updates, waarbij de tool voortdurend wordt bijgesteld als er nieuwe gegevens binnenkomen.

Toepassing op import en export van gegevens
De Degree of Certainty tool kan zowel export- als importgegevens beoordelen, zodat bedrijven hun strategieën aanpassen op basis van landspecifieke inzichten. Dit biedt bruikbare informatie waarmee exporteurs en importeurs risico's kunnen beperken, effectief kunnen onderhandelen over prijzen en marktprognoses te synchroniseren met de meest recente betrouwbare gegevensbronnen.

GTD-klanten van Agronometrics kunnen nu vertrouwen op deze nieuwe tool om hun strategische planning te stimuleren en marktanalyses te verbeteren en marktanalyses te verbeteren en tegelijkertijd de risico's van onvolledige gegevens te beperken. Deze betekent een belangrijke stap voorwaarts in de transparantie en nauwkeurigheid van gegevens voor de AGF-sector.

Live webinar
Als onderdeel van de lancering van de nieuwe Degree of Certainty tool organiseert Agronometrics een webinar getiteld "How Much Can You Trust Trade Data?" op 24 september 2024. Dit evenement geeft een diepgaande blik op hoe de tool de nauwkeurigheid van exportgegevens kwantificeert en biedt praktische inzichten voor het gebruik van de informatie om betere zakelijke beslissingen te nemen.

Meld je hier aan voor het webinar om de toepassingen van de tool te ontdekken, meer te weten te komen over de laatste markttrends en direct van hun experts antwoord te krijgen op je vragen.

Voor meer informatie:
Sarah Ilyas
Agronometrics
www.agronometrics.com

Publicatiedatum: