Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tzone Digital Technology

"Eenmalige USB-temperatuurlogger in trek op beurs Hong Kong"

Op de Asia Fruit Logistica 2024 heeft Tzone Digital Technology Co. (Tzone) haar USB- en draadloze temperatuur- en vochtigheidsdataloggers gepresenteerd. Deze producten ontvingen positieve feedback van zowel nieuwe als terugkerende klanten.

"We nemen bijna elk jaar deel aan Asia Fruit Logistica. Dit jaar hebben we enkele van onze bestverkopende producten gepresenteerd en gratis monsters aangeboden aan klanten. Vooral onze TempU02 USB-temperatuurdatalogger voor eenmalig gebruik trok veel belangstelling en vragen van klanten uit Europa, Amerika, Zuidoost-Azië en andere regio's," merkte de heer Liao, directeur van Tzone, op.

"In de afgelopen maanden zijn de transportkosten verder gedaald, en met het zuidelijk halfrond dat op het punt staat het seizoen te openen, zal dit ongetwijfeld een positieve invloed hebben op de handel in groenten en fruit de komende maanden. De rol van temperatuur- en vochtigheidsloggers in de snelgroeiende markt voor het monitoren van de koudeketen wordt steeds belangrijker. De TempU02 USB-wegwerp-temperatuurlogger is speciaal ontworpen voor de logistiek van verse producten, met een aantrekkelijk design, waterdichte constructie en gebruiksvriendelijkheid. Deze logger heeft een temperatuurbewakingsbereik van -30°C tot 60°C en is verkrijgbaar in logcycli van 30, 60 en 90 dagen. Gebruikers kunnen direct na ontvangst toegang krijgen tot het pdf-datarapport zonder extra software te installeren, wat de integriteit en authenticiteit van de gegevens waarborgt," aldus Liao. "Deze logger kan aanzienlijke besparingen opleveren op handmatige trainingstijd en -kosten, en biedt een uitstekende gebruikerservaring door de draagbaarheid van traditionele papieren loggers te combineren met de realtime functionaliteit van draadloze thermometers."

Ondanks de herschikking van de beurs door het weer op de derde dag, waardoor enkele klanten met afspraken niet konden worden ontmoet, meldde de heer Liao dat de algehele ervaring positief was: "We ontvingen veel vragen van onze klanten en zijn tevreden over onze deelname aan de Hong Kong Fruit & Vegetable Expo. We kijken nu uit naar onze deelname aan The Global Produce & Floral Show van 17-19 oktober op stand BC903, waar we de TT19SI draadloze temperatuur- en vochtigheidslogger zullen presenteren. Dit 4G-product biedt niet alleen de basisfunctionaliteit voor temperatuur- en vochtigheidsregistratie, maar ook lichtdetectie, trillingsmeting, locatiebewaking en andere functies. Of het nu gaat om lucht-, zee- of landtransport, klanten kunnen het juiste product kiezen op basis van het transporttype om ervoor te zorgen dat verse groenten en fruit in alle fasen van de distributie de vereiste temperatuurcondities behouden."

Tzone blijft zijn productlijn uitbreiden en diversifiëren. Naast de TempU-serie en TT-serie biedt het bedrijf een breed scala aan apparaten, waaronder USB-temperatuur- en vochtigheidsloggers, Bluetooth-temperatuur- en vochtigheidsloggers, en draadloze LoRa-temperatuur- en vochtigheidssensoren en -gateways, om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van klanten.
De marketingafdeling van Tzone merkte op: "Met 18 jaar ervaring in de productie en fabricage van temperatuur- en vochtigheidsapparaten, en met onze eigen fabrieken, R&D- en productieafdelingen, kunnen wij strikte controle uitoefenen op de productkwaliteit en de levertijd garanderen. Wij zorgen voor een strikte kwaliteitscontrole, beheren de levertijd zorgvuldig en bieden uitstekende pre-sales en after-sales diensten."

Voor meer informatie:
Liko xiao
Tianyuan Digital Technology Co
Te.l: +86 152 2096 3858
[email protected]
www.tzonedigital.com