Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directeur voor 1 Dag weer van start

Vanaf vandaag kunnen studenten zich weer aanmelden voor Directeur voor 1 Dag. In de week van 18 tot en met 22 november 2024 krijgen hbo/wo topstudenten de kans om één dag de rol van een directeur in de Food & Flower industrie over te nemen. Naast het meedraaien gaat de student ook aan de slag met een uitdagende adviesopdracht voor de organisatie waar hij/zij voor is geselecteerd.

Directeuren vanuit verschillende regio's en vanuit verschillende delen uit de keten doen mee. Op deze manier wil organisatie HortiHeroes de breedte van de Food & Flower industrie laten zien.

Directeur voor 1 dag wordt georganiseerd door HortiHeroes in samenwerking met partners Greenport Aalsmeer, Greenport Duin- en Bollenstreek, FruitTech Campus en SeedValley. "Het aantrekken van talent in de Food & Flower industrie is nog steeds een uitdaging en vraagt blijvende aandacht. Het bedrijfsleven zit te springen om goede mensen. Directeur voor 1 Dag draagt bij aan het verder versterken van het imago van de sector. "

Studenten kunnen zich aanmelden
derde- of vierdejaarsstudenten kunnen zich hier alvast aanmelden.

Voor meer informatie:
HortiHeroes
Europa 1
2672 ZX, Naaldwijk
[email protected]
www.hortiheroes.com

Publicatiedatum: