Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carrefour's Parijse winkels zagen omzet 'met een kwart stijgen' tijdens de Olympische Spelen

Carrefour's Parijse winkels zagen omzet 'met een kwart stijgen' tijdens de Olympische Spelen
De Franse retailer Carrefour meldde een omzetstijging van 25% in zijn Parijse buurtwinkels tijdens de Olympische Spelen, met 'zeer goede' prestaties in de winkels dicht bij de stadions. De retailer leverde ook 900 ton producten aan het Atletendorp, waaronder 300.000 bananen, 15 ton aardappelen, 36 ton pasta, 20 ton perziken en nectarines.
Bron: esmmagazine.com

VK: John Lewis zegt dat herstel op schema ligt nu verliezen halveren
Retailgigant John Lewis heeft gezegd dat zijn plannen om het bedrijf nieuw leven in te blazen werken nadat de verliezen in de eerste helft van het jaar bijna zijn gehalveerd. Het samenwerkingsverband - dat zowel de John Lewis warenhuizen als de Waitrose supermarkten omvat - rapporteerde een verlies van 30 miljoen pond, een daling ten opzichte van het tekort van 59 miljoen pond vorig jaar.
Bron: bbc.com

Inflatie Roemenië vertraagt naar 5,1% in augustus
Volgens het officiële jaarverslag van het Roemeense bureau voor de statistiek INS is de inflatie in augustus 2024 gedaald van 5,42% in juli naar 5,1%. Onder voedingsmiddelen werden de grootste jaar-op-jaar prijsstijgingen genoteerd voor aardappelen - 18,78% en groenten en ingeblikte groenten - 14,13%.
Bron: romania-insider.com

Kate Middleton's vullende 9p ontbijt 'superfood' verkrijgbaar bij Aldi
Kate Middleton staat bekend om haar koninklijke plichten, onberispelijke gevoel voor mode en liefdadigheidswerk. Het dieet van de moeder van drie is voor velen een onderwerp van interesse geweest, met rapporten die suggereren dat ze een fan is van groenten- en fruitrijke maaltijden. Men denkt dat de prinses van Wales haar dag begint met een mediterraan ontbijt. Naar verluidt kiest ze vaak voor een groene smoothie - boordevol boerenkool, matcha, spinazie en blauwe bessen. Haver is rijk aan oplosbare vezels, wat betekent dat een kom elke ochtend je langdurig verzadigd kan houden. Voor een pap die goed is voor gewichtsverlies wordt aangeraden gefilterd water of ongezoete amandelmelk te gebruiken en plantaardige melk met lange ingrediëntenlijsten te vermijden, meldt de Mirror.
Bron: walesonline.co.uk

Spanje: Minderheidsaandeelhouders DIA roepen bestuur op tot betere belangenbehartiging
Een coalitie van minderheidsaandeelhouders van de Spaanse retailgroep DIA (Distribuidora Internacional De Alimentacióen) heeft ernstige zorgen geuit over het gebrek aan betrokkenheid van belanghebbenden bij het bedrijf en hoe dit het bedrijf heeft beïnvloed.
Bron: esmmagazine.com

Aldi kondigt investering van 800 miljoen pond in VK aan en onthult waar het nog steeds op zoek is naar nieuwe winkels
Prioritaire locaties waar Aldi naar op zoek is zijn onder andere: 1. Woodford, Londen 2. Surbiton, Londen 3. Bromley, Londen 4. Barnet, Londen 5. Redhill, Surrey 6. Aldershot, Hampshire 7. Haywards Heath, West Sussex 8. Chatham, Kent 9. Chorlton, Manchester 10. Formby, Liverpool 11. Newark, Nottinghamshire 12. Chesterfield, Derbyshire 13. Wellingborough, Northamptonshire 14. Brentwood, Essex Brentwood, Essex 15. Dorchester, Dorset 16. Clarkston, Schotland 17. Cathcart, Schotland 18. Penzance, Cornwall 19. Warwick, Warwickshire 20. Bath, Somerset.
Bron: aldipresscentre.co.uk

Ierland: Aldi Portlaoise onthult voornemen om Laois-winkel uit te breiden, maar lage groenteprijzen bekritiseerd
De Duitse supermarktketen Aldi Stores (Ireland) Ltd heeft aangekondigd zijn Laois-winkel in Portlaoise te willen uitbreiden. Een gemeenteraadslid uit Laois is echter niet blij met dit nieuws en heeft het gebruikt om kritiek te leveren op alle grote supermarkten wat betreft hun steun aan Ierse telers van groenten. Cllr Ollie Clooney is een groenteteler uit Durrow, die het gemeentelijke district Mountmellick Borris-in-Ossory vertegenwoordigt. Hij deed zijn beweringen tijdens een speciale bijeenkomst van Laois County Council, waar 37 inzendingen voor het ontwerp van het Portlaoise Local Area Plan voor 2024 tot 2030 werden besproken. Onder deze inzendingen was er een van Aldi Ireland.
Bron: leinsterexpress.ie

Publicatiedatum: