Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanifruit presenteert nieuwe naoogstbehandeling op Innovation Hub

Sanifruit is vastbesloten zijn rol te versterken als steunpilaar voor AGF-bedrijven. "We staan al meer dan 35 jaar naast bedrijven. We luisteren naar de behoeften van de markt en zoeken naar manieren om hen te ondersteunen met onze natuurlijke behandelingen. Ons doel is niet alleen om bedrijven duurzamer te maken, maar ook om hun winstgevendheid te verhogen. Uiteindelijk wil iedere ondernemer winst maken," zegt Javier Biel, CEO van Sanifruit.

Een sleutel tot dit succes is het eigen Innovatielaboratorium van Sanifruit, waar continu nieuwe oplossingen worden ontwikkeld. Tot nu toe heeft het laboratorium negen innovatieve producten op de markt gebracht, die wereldwijd worden verhandeld. Deze producten zijn natuurlijke behandelingen voor een breed scala aan gewassen, waaronder citrus, steenfruit, watermeloen, meloen, banaan, avocado, paprika, tomaat en courgette.

De diversificatie van Sanifruit's portfolio is een direct resultaat van de uitgebreide ondersteuning die zij aan hun klanten bieden. Het bedrijf levert niet alleen de producten, maar voorziet ook in de benodigde apparatuur en biedt begeleiding gedurende het hele proces. Javier Biel legt uit: "Ons programma omvat 360º oplossingen. We bieden een gepersonaliseerde adviesdienst, gebaseerd op nabijheid en vertrouwen tussen de klant en onze technici. Dit is de kern van ons werk."

De naoogstbehandelingen van Sanifruit bieden exportbedrijven verschillende voordelen, waaronder een vermindering van claims, toegang tot beperkende markten door controle van MRL's en actieve ingrediënten, verbeterde visuele uitstraling van het fruit, langere houdbaarheid, en respect voor mens en milieu.

Mis de kans niet om hen te bezoeken om hun nieuwe producten uit de eerste hand te zien, door een afspraak te maken via het volgende formulier.

Bezoek Sanifruit op de Fruit Attraction, Hal 8, stand 8C09.

Voor meer informatie:
Sanifruit
[email protected]
www.sanifruit.com

Publicatiedatum: