Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frigotec over Asia Fruit Logistica-deelname:

"Positieve reacties op de Softripe-technologie"

De beursdeelname aan de Asia Fruit Logistica was voor Frigotec een succes. De beurs bood het bedrijf een platform om haar Softripe-technologie te presenteren en waardevolle zakelijke contacten te leggen.

Positieve reacties op de Softripe-technologie
"Het hoogtepunt van onze beursdeelname was de Softripe-technologie, die bijzonder goed werd ontvangen door de vakbezoekers. Deze innovatieve rijpingstechnologie maakt het mogelijk om climacterische vruchten zoals avocado's en mango's, evenals non-climacterische vruchten zoals ananas, efficiënt en van hoge kwaliteit te laten rijpen", aldus Frigotec. "In tegenstelling tot traditionele rijpingsmethoden biedt Softripe een dynamische oplossing die actief inspeelt op de behoeften van het fruit en een precieze, gecontroleerde rijping mogelijk maakt. Bezoekers van de beurs waren onder de indruk van de voordelen die Softripe biedt op het gebied van gelijkmatige rijping en een vermindering van het afvalpercentage.

De Aziatische markt als belangrijke groeisector
"De Aziatische markt speelt een steeds grotere rol voor ons en de hele sector. De groeiende vraag naar hoogwaardige en duurzaam geproduceerde voedingsmiddelen biedt enorme kansen voor technologiebedrijven zoals Frigotec. Softripe biedt voor deze groeiende markten de ideale oplossing om aan de toenemende eisen op het gebied van versheid en kwaliteit te voldoen."

Belangrijke trends en ontwikkelingen in Azië
We hebben op de beurs kunnen vaststellen dat markten zoals China, India en Zuidoost-Azië tot de belangrijkste groeimarkten behoren. De vraag naar innovatieve technologieën die efficiëntie en kwaliteit verbeteren, is enorm. Dit blijkt ook uit het grote aantal geïnteresseerde bezoekers dat de stand van Frigotec en Softripe bezocht. Er was vooral veel aandacht voor duurzame oplossingen en geoptimaliseerde logistieke processen, wat nogmaals het belang van onze technologie benadrukte. De Aziatische markt blijft voor ons van groot belang, en we kijken ernaar uit om onze innovatieve oplossingen verder uit te breiden.

Voor meer informatie:
Frigotec GmbH
[email protected]
www.softripe.com

Publicatiedatum: