Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Pionier van de paddenstoelensector"

BDC feliciteert Hans Deckers met 50-jarig bestaan

Er zijn beslissingen in het leven die de basis leggen voor iemands eigen toekomst en die van een hele familie. Hans Deckers nam deze beslissing 50 jaar geleden: hij schakelde het tuinbouwbedrijf in Geldern in de Niederrhein over op de teelt van paddenstoelen. Vandaag de dag is Deckers een van de grootste paddenstoelentelers in Duitsland. Op meer dan 85.000 m² eigen areaal rond de regio Nederrijn en de Rijn-Necker teelt de groep witte en kastanjechampignons en andere paddenstoelen zoals shiitake, koningsoesterzwammen en oesterzwammen, waarvan sommige biologisch zijn.

Ongeveer 500 ton champignons per week voorziet het westen en zuidwesten van Duitsland van dit duurzaam geteelde product van hoge kwaliteit. In november vorig jaar ontving de familie de bedrijfsprijs "Niederrhein 2023" voor uitstekende prestaties voor de locatie Niederrhein. Deckers is een van de pioniers van de paddenstoelenteelt en zijn ervaring en advies worden hoog gewaardeerd. Hij zet zich al tientallen jaren in voor de belangen van de paddenstoelenteelt en is actief in verschillende erefuncties, waaronder als voorzitter van de Bond van Duitse Champignon- en Paddenstoelentelers (BDC).

Als onderdeel van de viering van het 50-jarig bestaan van de Deckers Group bedankte de erevoorzitter van de BDC, Franz Schmaus, zijn jarenlange collega voor zijn inzet. Hij feliciteerde Deckers met zijn succes, waaronder het feit dat zijn twee zonen en hun gezinnen zich bij het bedrijf hebben aangesloten. Schmaus herinnerde zich de tijd toen hij zelf nog als bedrijfsadviseur in Krefeld werkte en Deckers adviseerde bij de oprichting van het voormalige Rheinland-Champignon. "Op dat moment kon geen enkele buitenstaander vermoeden dat deze jonge man, Hans Deckers, op een dag het verkoopcentrum zou overnemen en zou uitgroeien tot een van de grootste paddenstoelenbedrijven in Duitsland", aldus Schmaus. Tijdens zijn eigen periode als voorzitter van BDC was Deckers altijd een steunpilaar voor hem geweest en hij heeft altijd graag zijn advies aangenomen en geprofiteerd van zijn vooruitziende blik. De erevoorzitter wenste Hans Deckers, zijn familie en zijn werknemers het allerbeste en blijvend succes.

"BDC sluit zich aan bij de woorden van haar erevoorzitter en feliciteert Hans Deckers van harte met zijn buitengewone bijdrage aan de hele sector", schrijft de branchevereniging.

Voor meer informatie:
https://www.rhpz.de/

Publicatiedatum: